Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Πατριωτικό κόμμα ιδρύει ο Π. Ψωμιάδης

Αυτό το καλοκαίρι θα επισκεφτεί τη Βόρειο Ήπειρο, ως αρχηγός κόμματος
Πατριωτικό κόμμα ιδρύει ο Π. Ψωμιάδης, με σημεία αιχμής τα εθνικά θέματα και την αγανάκτηση των πολιτών από την καθημερινότητά τους. Μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Αλβανία ως αρχηγός κόμματος, προκειμένου να έχει επαφές με τον εκεί Ελληνισμό. Ο ίδιος δηλώνει ότι όσοι έχουν βάλει σκοπό τους να τον "φάνε", θα πάρουν απάντηση από το λαό. 


Όσον αφορά στην αργία, που του επιβλήθηκε,  εκτός από την προσφυγή στον Άρειο Πάγο, θα καταθέσει αίτηση  στο υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να µην εφαρμοστεί, μέχρις ότου υπάρξει  αμετάκλητη απόφαση.
Πάντως αναφέρει ότι θα παραµείνει στην Περιφέρεια, έστω και αν δεν έχει δικαίωµα υπογραφής. «Από εδώ µόνο ο λαός μπορεί να µε διώξει. Εξάλλου, δεν έχει  τελεσιδικήσει τίποτε. Έχουµε τον Αρειο Πάγο. ∆εν πρόκειται ούτε να µε φιµώσουν ούτε να µε τρομοκρατήσουν ούτε να µε εξοντώσουν πολιτικά», είπε χαρακτηριστικά. Καθήκοντα περιφερειάρχη ανέλαβε ο αδελφός του ∆ιονύσης, ως αναπληρωτής και πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύµβουλος, τον οποίο ο Παναγιώτης Ψωµιάδης θέλει να δει στη θέση του, εφόσον τελικά κηρυχθεί έκπτωτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου