Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Τουρκία είναι επικίνδυνη χώρα για τους τουρίστες!

zhirinovsky_speak
Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δεν μάσησε τα λόγια του: η Τουρκία είναι επικίνδυνη χώρα για τους Ρώσους τουρίστες. Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας και ηγέτης του υπερεθνικιστικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, ζήτησε να απαγορευτούν τα ταξίδια Ρώσων τουριστών στην Τουρκία. Προσέξτε τι είπε:
«Μόνο την περασμένη χρονιά πέθαναν 78 τουρίστες, ως αποτέλεσμα τροχαίων ατυχημάτων και πνιγμού στη θάλασσα. Φέτος, ο ίδιος αριθμός, μάλιστα άρχισαν και να μας δηλητηριάζουν! Πράγμα που σημαίνει ότι οι Τούρκοι αποθρασύνονται μέρα τη μέρα. Δεν τους καίγεται καρφί για εμάς! Αρμέγουν όλα τα χρήματα από τους τουρίστες μας, αλλά δεν παίρνουν κανένα μέτρο για την ασφάλειά τους. Κι αυτό συνεχίζεται για δεκαετίες ήδη».

Σύμφωνα με τον κ. Ζιρινόφσκι, η «τελευταία σταγόνα» ήταν η δηλητηρίαση 22 Ρώσων τουριστών από νοθευμένο ουίσκι στην Αλικαρνασσό, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε Ρώσους τουρίστες:
«Αν σταματήσουμε να πηγαίνουμε εκεί, αμέσως θα κάνουν τα πάντα, γιατί εισπράττουν από εμάς ετησίως τρία δισεκατομμύρια δολάρια! Είναι τεράστιο ποσό γι' αυτούς», είπε ο Ρώσος πολιτικός, ζητώντας απαγορεύσεις και για την Αίγυπτο, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τουρκία επισκέφθηκαν το 2010 2.367.560 Ρώσοι, ενώ την Ελλάδα 386.700 και την Κύπρο 234.312.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου