Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Και άλλο περιστατικό ένοπλης ληστείας στο κέντρο από βορειοαφρικανούς


ImageΠαρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εγκληματικότητας στο κέντρο, αλλά και της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης, η κατάσταση παραμένει σταθερά κρίσιμη, όπως άλλωστε «επιβάλλει και η «παράδοση» αυτού του τόπου όπου μέτρα εξαγγέλλονται για να εφαρμοστούν για λίγο πριν αυτά περάσουν στη συνέχεια  στη λήθη της «ιστορίας».

Έτσι ακόμη ένα περιστατικό ληστείας συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας με πολλές ομοιότητες με αυτό του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη. Στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Σοφοκλέους στην Αθήνα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας υπήκοος Αλγερίας, γιατί από κοινού με δύο επίσης αλλοδαπούς (πιθανότατα από κάποια «ειδυλλιακή» βορειοαφριοκανική χώρα και αυτοί) , οι οποίοι αναζητούνται, με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από Έλληνα  μία ηλεκτρονική συσκευή.

Το ότι δεν πυροβόλησαν το θύμα τους ήταν θέμα καθαρής τύχης και αυτή τη φορά όπως και με τη δολοφονία Καντάρη μια ηλεκτρονική συσκευή ήταν η αιτία. Η Αστυνομία βέβαια και αυτή τη φορά κατάφερε να συλλάβει τον Αλγερινό, αλλά το θέμα της ανασφάλειας των πολιτών αυτής της πόλης παραμένει και μάλιστα επιδεινούμενο.
Μένει μόνο να μάθουμε εάν οι επίδοξοι ληστές και εν δυνάμει δολοφόνοι ήταν "νόμιμοι" ή παράνομοι μετανάστες. Γιατί αν ήταν «νόμιμοι» τότε ησυχάσαμε...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου