Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σύλληψη ατόμων για κατοχή - διακίνηση ναρκωτικών και διαρρήξεις οχημάτων

1. Πρώτες πρωινές ώρες της 9-6-2011, στην Πετρούπολη, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Πετρούπολης , συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος προ ολίγου είχε παραβιάσει αυτοκίνητο, για «διακεκριμένες κλοπές κατ΄εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα».
Από την προανάκριση-έρευνα, που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Πετρούπολης , διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω συλληφθείς, κατά το τελευταίο οκτάμηνο, στην περιοχή της Πετρούπολης, αφού πρώτα εντόπιζε αυτοκίνητα, τα παραβίαζε, σπάζοντας τα παράθυρα και αφαιρούσε κυρίως τον εσωτερικό κεντρικό καθρέφτη με διάφορα τιμαλφή που υπήρχαν αναρτημένα σε αυτόν, καθώς και μικρά χρηματικά ποσά . Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα πωλούσε στην περιοχή της Ομόνοιας και από τα χρήματα που αποκόμιζε, προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί ότι ο συλληφθείς παραβίασε είκοσι εννέα (29) αυτοκίνητα, στην περιοχή της Πετρούπολης.
2. Βραδινές ώρες της 8-6-2011, στην Ν. Φιλαδέλφεια, από Αστυνομικούς της Α. Τ. Ν. Φιλαδέλφειας, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 52 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -37.550- γραμ. (συσκευασμένη σε 35 πακέτα).
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) αυτοκίνητα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου