Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο ραββίνος του Νετανιάχου βίασε ανήλικο κορίτσι λέγοντάς του ότι προορίζεται για "μητέρα του Μεσσία" και για να εξαγνισθεί πρέπει να κάνει σέξ μαζί του!

  Ραββίνος του Νετανιάχου είπε σε ανήλικο κορίτσι ότι είναι προδιαγεγραμμένο να γίνει «μητέρα του Μεσσία» και θα πρέπει να κάνει σέξ με αυτόν για να εξαγνιστεί απο τις αμαρτίες.

Ένας απο τους προσωπικούς ραββίνους του Νετανιάχου κατηγορήθηκε για βιασμό 12χρονου κοριτσιού την Δευτέρα. Ο David Hafuta, 64 ετών, που προσευχήθηκε στην ίδια Συναγωγή με την ανήλικη, αναφέρθηκε ότι επιτεθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις απο τον Ιούλιο του 2010 μέχρι των Μάη του 2011.



Σύμφωνα με την μήνυση, το κορίτσι έκανε ερωτήσεις στον Hafuta σχετικά με θρησκευτικά θέματα. Σε απάντηση της είπε ο ραββίνος ότι πρέπει να τις αποκαλύψει τον σκοπό που βρίσκεται στον κόσμο και για αυτό πρέπει να τον συναντήσει.


Τον προηγούμενο Ιούλιο, ο κατηγορούμενος ζήτησε απο το θύμα να τον περιμένει νωρίς το πρωϊ σε ένα σταυροδρόμι του Νετανιάχου. Την πήρε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε στην παραλία. 


Εκεί της είπε ότι είναι προδιαγεγραμμένο «να γίνει η μητέρα του Μεσσία», και οτι "πρέπει να επανορθώσει για όλες τις κακές πράξεις που έχει κάνει μέχρι τώρα" κάνοντας σέξ με αυτόν.


Στην συνέχεια έκανε μια τελετή γάμου με το κορίτσι μέσα στο αυτοκίνητο και ορκίστηκε στην τήρηση του απορρήτου. Στην συνέχεια της είπε να βγάλει τα ρούχα της και της επιτέθηκε.


Πηγή

1 σχόλιο: