Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Καραγκιοζιλίκια κατά της χώρας μας από τον «γιαλαντζί» δεξιό και φιλοσιωνιστή Geert Wilders

geert_wildersΈχει και τα μούτρα το κακέκτυπο του «εκκεντρικού» και «χαρούμενου» Πιμ Φόρτουιν και προσβάλλει την Ελλάδα! Ο λόγος για τον Ολλανδό πολιτικό Geert Wilders, επικεφαλής του κόμματος PVV, έναν καθόλα συστημικό και δήθεν «ακροδεξιό», ο οποίος κρατώντας ένα αντίγραφο ελληνικού χιλιάρικου δίκην πανό, έξω από την ελληνική πρεσβεία, ζητούσε κάνοντας επικοινωνιακά κολπάκια, την αποπομπή της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ. Φυσικά, αν και προσπάθησε να εισέλθει στην πρεσβεία, βρήκε την πόρτα κλειστή. Διάβασε μια «επιστολή» κατά της χώρας μας ενώπιον των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων και αποχώρησε, δίνοντας τέλος στο σόου.

Η γελοιότητα δεν πήγε στα βουνά, γιατί εκεί δεν έχει...
Ο Geert Wilders είναι φιλοσιωνιστής και έχει αποκληθεί «ακροδεξιός», μόνο και μόνο εξαιτίας της ισλαμοφοβικής ρητορείας του, η οποία τον οδήγησε πρόσφατα και ενώπιον της ολλανδικής Δικαιοσύνης. Γιατί όμως ο καιροσκόπος Ολλανδός πολιτικός, βάλλει κατά του Ισλάμ; Γιατί αυτό θα «καταστρέψει» την υπέροχη «φιλελεύθερη» και για την ακρίβεια ελευθεριακή ολλανδική κοινωνία, απειλώντας τα «δικαιώματα» διαφόρων, όπως των ομοφυλοφίλων. Ο τύπος αυτός, δεν μπορεί ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, να λογιστεί εθνικιστής. Το αντίθετο: εχθρεύεται την ιδέα του έθνους και όπως ο «χαρούμενος» προκάτοχός του, είναι «λαγός «στην ουσία της πολιτικής των ΗΠΑ. Είναι, δε, διαπρύσιος κήρυκας του φιλελευθερισμού και των ατομικών «δικαιωμάτων», κάτι που φυσικά τον διαφοροποιεί από όλους τους Ευρωπαίους πατριώτες και τον καθιστά άνθρωπο του εκφυλισμένου γραφειοκρατικού κατεστημένου της Γηραιάς Ηπείρου. Η δε προσβολή του κατά της χώρας μας, αναδεικνύει για άλλη μια φορά το αληθινό του πρόσωπο.
Η ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στη Χάγη
«Η κίνηση που έχει προαναγγείλει ο κ. Wilders προφανώς προσβάλλει την Ελλάδα και έχει μόνο επικοινωνιακή σκοπιμότητα. Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ολλανδία δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην όποια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών και τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απαξιώνει τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Έλληνες. Υπό τις συνθήκες αυτές, ο κ. Vilders δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτός. Η ελληνική Πρεσβεία εκφράζει για άλλη μια φορά την εκτίμησή της για την αλληλεγγύη που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα η Ολλανδία και διαβεβαιώνει την ολλανδική κοινή γνώμη ότι το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και η προσπάθεια εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας θα πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου