Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Πολή σοβαρή υπόθεση...Από τύχη πιάσανε 2 Αλβανούς που τράκαραν την ώρα μετέφεραν με κλεμένο ΙΧ...12 κιλά ζελατοδυναμίτιδας!..

Να αναλάβει άμεσα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία την υπόθεση
Τόσα κιλά δυναμίτη μόνο οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν...Μήπως ετοίμαζαν προβοκάτσια στο Σύνταγμα?...
Πολλά ακούγονται τελευταία για UCCA και τις σχέσεις με Αλ Καϊντα και Έλληνες τρομοκράτες.
Ίσως να ήταν και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών νονών της νύχτας,αλλά αυτά τα πράγματα σε άλλη χώρα θα τα είχε επιληφθεί η ειδική υπηρεσία με άκρα μυστικότητα.Και οι δράστες θα είχαν εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης μέχρι να ομολογήσουν..Στο Νέο Κόσμο δύο Αλβανοί, μετά το τρακάρισμα προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα εκρηκτικά πετώντας τα κάτω από γέφυρα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης. Ο 36χρονος και ο 50χρονος οδηγούσαν αυτοκίνητο που είχε κλαπεί – όπως διαπιστώθηκε αργότερα – από την Ελευσίνα.

Ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε κεντρική λεωφόρο, το οποίο έπεσε πάνω στην προστατευτική μπάρα.
Τραυματισμένοι όπως ήταν άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, πήραν το μεταλλικό κουτί με το εκρηκτικό που χρησιμοποιείται σε λατομεία και το πέταξαν κάτω από κοντινή γέφυρα.

Στο μεταξύ, είχε σπεύσει στο σημείο περιπολικό. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους άνδρες, ένας εκ των οποίων νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.
Πρέπει να αναλάβει άμεσα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία..Τόσα κιλά δυναμίτιδα δεν είναι για κυκλώματα της νύχτας,αλλά για άλλες δουλειές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου