Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ξανά τα ίδια από τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος!

Για μία ακόμη φορά, οι γνωστοί κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαλύσουν τις ελπίδες του ελληνικού λαού, για μια μαζική διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής, απολαμβάνοντας της ανοχής τόσο της αστυνομίας, όσο και των κομμάτων της άκρας αριστεράς και ορισμένων συνδικάτων, τα οποία φρόντισαν να τους παρέχουν "στέγη". Και έτσι έπιασαν την γνωστή τους ασχολία, προκαλώντας επεισόδια περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, με προφανή σκοπό να φοβήσουν τον κόσμο και να τον οδηγήσουν πίσω στο σπίτι του. Κάτι που από ό,τι φάνηκε από την παρουσία του κόσμου - που ήταν περιορισμένη από την αρχή σήμερα - κατάφεραν ήδη σε έναν μεγάλο βαθμό από τα επεισόδια της προηγούμενης φοράς.

Και έρχονται σήμερα, να ολοκληρώσουν το έργο τους. Από ό,τι φαίνεται αυτό που δεν κατάφεραν οι βροχές, αυτό που δεν κατάφεραν οι προβοκάτσιες της αστυνομίας, το κατάφερε ο παρακρατικός μηχανισμός των εξαρχείων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στις οδούς Σταδίου, Καραγιώργη Σερβίας, Νίκης και Φιλελλήνων, όταν οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στους άνδρες των ΜΑΤ με πέτρες και βόμβες μολότοφ, ενώ αργότερα επεκτάθηκαν και μέσα στην πλατεία Συντάγματος, με τους αγανακτισμένους να υποχωρούν προς το πάνω μέρος.
Αυτή την στιγμή, περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος ομάδες αναρχικών ανενόχλητες συνεχίζουν την προβοκάτσια τους. Αναρωτιόμαστε για πόσο ακόμη. Και μοναδική ελπίδα παραμένει η πιθανότητα το βράδυ οι αγνοί Έλληνες να ξαναπυκνώσουν την πλατεία Συντάγματος, για να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι δεν αυτές οι μεθοδεύσεις του κράτους δεν θα πετύχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου