Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

BOMBA:ΜΕΡΙΚΟΙ KOYKOYΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Απόψε θα τα δούμε όλα. Δεν είναι ανόητος ο πρωθυπουργός, ξέρει τι κάνει. Έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα διαδηλωτών και αυτοί είναι: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ασφαλίτες και φυσικά οι πράκτορες Σόρος του indymedia που προσπαθούν να διαχωρήσουν τον κόσμο σε ομάδες ωστε να σκοτώνονται μεταξύτους

ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι στο....

σύνταγμα και καταγράφει όλα τα περιστατικά. Συγκεκριμένα ένας από τους κουκουλοφόρους μας πλησίασε ζητώντας μας νερό με σπαστή προφορά. Τα χατακτηριστικά βόρειας ευρώπης και ήταν προφανές οτι δεν ήτο Έλληνας.


Δεν ξέρουμε αν ο πρωθυπουργός θα κάνει κυβέρνηση συνεργασίας αλλά σίγουρα έκανε διαδήλωση συνεργασίας κατεβάζοντας την καλύτερη εντεκάδα.: ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΙΝDYMEDIA, ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ


"Διαδηλωτές συγκρούονται με κουκουλοφόρους, οι οποίοι προσπάθησαν να χαλάσουν την εικόνα των διαδηλώσεων, ρίχνοντας πέτρες, μολότοφ και ξύλα εναντίον των αστυνομικών, εντός του προαύλιου χώρου του κοινοβουλίου.


Οι διαδηλωτές μιλάνε για προβοκάτσια και για προσπάθεια αμαύρωσης του ειρηνικού χαρακτήρα των διαδηλώσεων ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να απομονώσουν κουκουλοφόρους και ακραίες φωνές."


http://anti-ntp.blogspot.com/

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου