Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε.
( Η 14χρονη Eva που αυτοκτόνησε μετά τον ρατσιστικό βιασμό)




Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες.


Απο όταν άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Πρίν λίγο καιρό δημοσιεύσαμε βίντεο που αναφέρει ότι όλοι οι βιασμοί στο Όσλο της Νορβηγίας σύμφωνα με την αστυνομία διαπράττονται απο μετανάστες.

Δείτε κα το βίντεο στο οποίο αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ποιοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου