Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Αν νομίζετε ότι θα ξεχάσουμε το μεσοπρόθεσμο με τη φούσκα του Μπέου και Ψωμιάδη είστε γελασμένοι!!!

Περιμέναμε αυτή την εποχή να εξαρθρωθεί καμιά τρομοκρατική οργάνωση αλλά μάλλον επειδή σας έχουμε καταλάβει ξαφνικά θυμηθήκατε την βρωμιά του ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ασχολείται συστηματικά με το ποδόσφαιρο και σίγουρα αυτή η μερίδα του κόσμου εδώ και δύο μέρες θα ενημερώνεται μόνο για τις βρομιές του Μπέου του Ψωμιάδη και των άλλων. Άλλωστε είναι πλέον γνωστό πως έτσι γινόταν και στην χούντα όπου το ποδόσφαιρο είχε την τιμητική του για να αποβλακώνεται ο λαός και να μην συνειδητοποιεί πως είναι φυλακισμένος....


Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολίτες που δεν ''ψαρώνουν'' μ' αυτά και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να βγαίνουν στις πλατείες ώστε να ανατρέψουν κάθε τι που τους φυλακίζει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας κύριοι, δεν είναι όλοι οι Έλληνες σαν τους ψηφοφόρους σας, τους απασχολούν πράματα σημαντικά που τα οποία μπορούν να κρίνουν τη ζωή τους.
Δεν ήμασταν ούτε και θα είμαστε ποτέ ηλίθιοι σας έχουμε καταλάβει γι' αυτό θα κάνουμε το οτιδήποτε προκειμένου να μην αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς.
Δεν ''ψαρώνουμε'' από σαχλαμάρες.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου