Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πούλησε το μωρό της για 10.000 ευρώ!

Κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών στην Πάτρα.

Κύκλωμα Ρουμάνων που δρούσε εδώ και καιρό στην Πάτρα αναζητώντας «αγοραστές» για νεογέννητα βρέφη, εξάρθρωσε η τοπική Αστυνομία με την σύλληψη τεσσάρων ατόμων. Μεταξύ αυτών, είναι και μια άπονη νεαρή μητέρα που είχε συμφωνήσει να πουλήσει το ίδιο της το παιδί έναντι 10.000 ευρώ!



Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση της σπείρας που αναζητούσε άκληρα ζευγάρια για να προχωρήσουν σε παράνομη υιοθεσία και ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί τους προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους. Στην συμφωνία που έκλεισαν, οι υποψήφιοι «αγοραστές» θα έδιναν 5.000 ευρώ ως προκαταβολή και άλλα 5.000 ευρώ μόλις θα παραλάμβαναν το βρέφος, αμέσως μετά την γέννησή του!


Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε ημέρες και οι τρεις Ρουμάνοι ήρθαν σε επαφή με τους «γονείς» για να τους το παραδώσουν. Μόλις, όμως, έγινε η «αγοραπωλησία», επενέβησαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν μαζί με την φυσική μητέρα. Η Ασφάλεια Πατρών ερευνά σε ποιο μαιευτήριο γεννήθηκε το άτυχο βρέφος και αν στο κύκλωμα εμπλέκονται και γιατροί.


http://tosokaki.blogspot.com/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου