Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εντολές για ωμή βία από την Αστυνομία - Βράζει η κοινωνία και τα ελικόπτερα δεν φτάνουν...

Πάνοπλο το σύστημα από σήμερα για να καταστείλει τις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων Ελλήνων που καταφθάνουν ήδη από κάθε γωνιά της χώρας στο Σύνταγμα για να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό της Βουλής.
Περισσότεροι από 5.000 ασφαλίτες, ειδικοί πράκτορες της ΕΥΠ σε κομβικά σημεία, μερικές ντουζίνες χακί διμοιρίες επιπλέον από την επαρχία στην πρώτη γραμμή του πυρός εναντίον των διαδηλωτών, ειδικοί κινηματογραφιστές της Αστυνομίας, "κουκουλοφόροι" της γνωστής πρεσβείας, φράχτες, τόνοι απο χημικά, κανόνια νερού μέχρι και πλαστικές σφαίρες περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην εμποδισθεί η προσέλευση των βουλευτών για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου. Οι εντολές για ωμή και σε αρκετές περιπτώσεις απρόκλητη βία είναι ξεκάθαρες...


Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και αύριο όλα είναι πιθανά. Από το να πέσει η κυβέρνηση ειρηνικά για να μην καεί η Ελλάδα μέχρι και να κατεβάσουν στρατό έξω από τις τράπεζες αλλά και αμούστακα ΜΑΤ να ξυλοφορτώνουν και να ψεκάζουν άνεργους πενηντάρηδες οικογενειάρχες.


Αν η ΕΥΠ, όπως έκανε για τα στημένα, έδινε στην δημοσιότητα και τις συνομιλίες πολιτικών και παρατρεχάμενων, για το πώς πλούτισαν κατακλέβοντας την χώρα και πως έστελναν τα λεφτά στην Ελβετία, η Ελλάδα να είχε πολύ διαφορετική διαδρομή σήμερα.


Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τις πιέσεις. Έχει αντιληφθεί ότι αυτό που της ζητά η πράσινη χούντα του Πάγκαλου δεν είναι μόνο να θυσιάσει τα εισοδήματα του για να πληρώσει το χρέος που εκτίναξαν οι βουτιές στο δημόσιο χρήμα και οι λοβιτούρες με τις μίζες και να διασώσει την χώρα. Η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και ειδικότερα ο εφαρμοστικός νόμος που παραχωρεί αδιακρίτως όλη την δημόσια περιουσία προς πώληση, θα σημάνει τον όλεθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου