Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Στα ίχνη των τριών δολοφόνων του Μανώλη Καντάρη

Στα ίχνη των τριών δολοφόνων του Μανώλη Καντάρη

Στα ίχνη των τριών αδίστακτων δολοφόνων βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, καθώς στη διάθεση τους βρίσκεται αποκαλυπτική βίντεο με τη στιγμή της στυγερής δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη.

Το βίντεο-ντοκουμέντο, έχει διάρκεια μόλις οχτώ δευτερολέπτων και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Ηπείρου, στο σημείο όπου άφησε κατασφαγιασμένος την τελευταία του πνοή, ο 44χρονος άνδρας.

Μπορεί η διάρκεια του βίντεο να είναι μικρή, είναι όμως αρκετή ώστε να φανούν τα πρόσωπα των τριών δραστών που σύμφωνα με την Espresso είναι μελαμψοί και κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από χώρα της Βόρειας Αφρικής.

Στο αποκαλυπτικό στιγμιότυπο, ο άτυχος Μανώλης φαίνεται να περπατά γρήγορα κρατώντας στα χέρια του το τσαντάκι με την κάμερα η οποία έμελλε να τον οδηγήσει στο θάνατο.

Ξαφνικά, οι τρεις δράστες εμφανίζονται στο πλάνο. Οι δυο από πίσω του και ο τρίτος από μπροστά του, περικυκλώνοντας τον. Ο Μανώλης ξαφνιάζεται. Οι δράστες δεν το διαπραγματεύονται για πολύ. Με το που του ζητούν το τσαντάκι και αρνείται να τους το δώσει, αμέσως τον μαχαιρώνουν.

Οι δυο που βρίσκονται από πίσω του καταφέρνουν ένα γερό χτύπημα με το σουγιά στην πλάτη ενώ ο τρίτος από μπροστά του δίνει το θανατηφόρο χτύπημα με το μαχαίρι στο λαιμό.

Πλέον οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν μια σαφή εικόνα για το ποιόν των δραστών και έχουν επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη συμμορία αλλοδαπών από το Μαρόκο και την Αλγερία η οποία δρά με τη μέθοδο των τριάδων.

Η εν λόγω συμμορία, αρπάζει από τσάντες μέχρι και πορτοφόλια ενώ φτάνει να κάνει μέχρι και ένοπλες ληστείες με μαχαίρια σε πεζούς, αρπάζοντας τους τα χρήματα, τα ρολόγια, τα τσαντάκια, ακόμα και τις χρυσές τους αλυσίδες.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου