Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Μπουτάρης ξαναχτυπά: Θέλει τους gay σε παρελάσεις, αλλά και να υιοθετούν παιδιά…

Αποκαλυπτικός για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εκθέτει τις προοδευτικές απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», το οποίο, όπως αναγράφεται και στο εξώφυλλό του, είναι «αυστηρά ακατάλληλο για ομοφοβικούς παπάδες».

Ο «κυρ Γιάννης» τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ υπογραμμίζει πως θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων, προκειμένου να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε».

Ερωτηθείς για την άποψή του σχετικά με την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι «το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας».


Δεν διστάζει να αναφέρει ότι θα στηρίξει πρωτοβουλίες οργανώσεων υπέρ των ομοφυλόφιλων, ενώ επισημαίνει πως θα έπρεπε να γκέι παρέλαση και στη Θεσσαλονίκη. «Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη», τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ δηλώνει ότι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ.

Απαντώντας τέλος, στην ερώτηση για το εάν έχει γκέι φίλους, επισημαίνει: «Φυσικά και έχω γκέι φίλους. Κατανοώ έμφυτα τη διαφορετικότητα, γιατί από ένα σημείο και έπειτα και εγώ εγκατέλειψα την πεπατημένη και γνώρισα και τις χαρές και τις δυσκολίες αυτής της επιλογής».

Πηγή

ΥΓ: Φυσικά και πρωτοπορεί ο κύριος Μπουτάρης και δεν ασχολείται με πεζότητες του στυλ “μάζεμα σκουπιδιών” (αφού κανόνισε να του τα μαζεύει ο Ελληνικός Στρατός)… Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τόσο μπροστά, που η μοναξιά του τον έκανε να κοιτάζει… πίσω… Μία απορία έχω μόνο: Ο ίδιος στην παρέλαση θα είναι στους… επισήμους (τιμώμενα πρόσωπα) ή θα συμμετάσχει για να δείξει πως είναι Δήμαρχος (κ)όλων;

Πότε επιτέλους θα γίνει νόμος ώστε να ελέγχεται η διανοητική (λόγω ηλικίας) ικανότητα των υποψηφίων; πηγη

nationalpride

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου