Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Όλοι οι βιασμοί στο Όσλο της Νορβηγίας διεπράχθησαν απο αλλοδαπούς - Το μοντέλο του πολυπολιτισμού είναι καταστροφικό!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Όλες οι εκθέσεις των αστυνομιών όλων των Ευρωπαϊκών χωρών που δέχονται εισβολή απο μετανάστες συμφωνούν στο ότι τα σκληρά εγκλήματα(βιασμοί,ανθρωποκτονίες,ναρκωτικά κτλ)διαπράττονται σε ποσοστό άνω του 90% απο μετανάστες.

Παρ'όλα αυτά η προπαγάνδα των Εβραιοσιωνιστών έχει αποβλακώσει τους Ευρωπαίους με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεσηκωθεί εναντίον των ξεπουλημένων κυβερνήσεων τους που προωθούν τον πολυπολιτισμό κατ'εντολήν των Εβραίων.


Θυμηθείτε το βίντεο που έχουμε ανεβάσει στο οποίο οι ίδιοι οι Εβραίοι παραδέχονται οτι προωθούν τον πολυπολιτισμό και πολυφυλετισμό στην Ευρώπη. Δείτε στο τέλος του άρθρου το αποκαλυπτικό βίντεο όπου η Εβραία ακτιβίστρια αποκαλύπτει οτι οι Εβραίοι προωθούν τον πολυφυλετισμό στην Ευρώπη.



Συνδυάστε την τακτική αυτή των Εβραίων με το γεγονός ότι κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει πολίτης του Ισραήλ. 


Οι Εβραίοι στο Ισραήλ είναι Ακροδεξιοί εθνικιστές σε ποσοστό 99% ενώ στην Ευρώπη και την Αμερική το παίζουν "προοδευτικοί".


Εντελώς γελοίοι και ξεπουλημένοι αποδεικνύονται οι επαγγελματίες ψευτο-προοδευτικοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι πετυχημένο μοντέλο και ότι είμαστε ρατσιστές αν δεν δεχόμαστε ΟΛΟΥΣ τους αλλοδαπούς που θέλουν να έρθουν στην χώρα μας και στην Ευρώπη.


"Θύμα" της προπαγάνδας των Εβραίων ή ακόμη και όργανό τους φαίνεται να είναι η αστυνομικίνα απο το Οσλο που λέει οτι "όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που βιάζουν συστηματικά Νορβηγέζες είναι εξαθλιωμένοι άνεργοι απο τραυματισμένες χώρες και ότι πρέπει να εξετάσουμε τον τρόπο που βλέπουν την γυναίκα στον πολυτισμό τους".
Τι μας λέτε κυρία απο το Όσλο; Ότι πρέπει να δεχθούμε το βιασμό για να μην στεναχωρούμε τους εισβολείς αλλοδαπούς που μας προωθούν οι Εβραίοι;
Μήπως τελικά έχει δίκαιο ο Εβραίος ψυχολόγος Φρόϋντ που μας λέει ανεγκέφαλους;(Δείτε εδω σχετικά)


Το βίντεο απο το Νορβηγικό κανάλι



Το βίντεο αποκάλυψη με την Εβραία στην Σουηδία



ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου