Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας με πυροβολισμό εναντίον εμπορικού αντιπροσώπου

Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις (4) δράστες
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένοπλη ληστεία με πυροβολισμό, η οποία σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 24χρονου εμπορικού αντιπροσώπου (σχετ. το από 2010-09-29 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας)

Μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα, ως δράστες της εγκληματικής πράξης ταυτοποιήθηκαν τέσσερα (4) άτομα, εκ των οποίων δύο (2) αλλοδαποί, 25 και 29 ετών και δύο (2) ομογενείς, ηλικίας 42 και 31 ετών

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «Απόπειρα Ανθρωποκτονίας», «Ληστεία», παράβαση του Νόμου «περί Όπλων» και για άλλα ποινικά αδικήματα. 


Υπενθυμίζεται ότι, το μεσημέρι της 28-09-2010, ο 25χρονος αλλοδαπός δράστης πλησίασε τον 24χρονο εμπορικό αντιπρόσωπο, κατά την έξοδό του από κατάστημα ψιλικών, και αφού πυροβόλησε εναντίον του, αφαίρεσε τσάντα με εισπράξεις της εταιρείας στην οποία το θύμα εργαζόταν ως υπάλληλος. 

Ακολούθως, επιχειρώντας να διαφύγει, επιβιβάστηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπου τον ανέμεναν συνεργοί του. T ο εμπλεκόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χωριό Καβαλλάρι, όπου οι δύο ομογενείς διέφυγαν πεζοί, ενώ οι δύο αλλοδαποί δράστες, με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν από οδηγό άλλο αυτοκίνητο, το οποίο, μετά από εκτροπή του, το εγκατέλειψαν στην αγροτική περιοχή Μελισσουργού.
Από τον πυροβολισμό, ο 24χρονος εμπορικός αντιπρόσωπος τραυματίστηκε στο πόδι, διεκομίσθη και νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο της πόλης. 

Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν Εντάλματα Σύλληψης κας. Ανακρίτριας, ενώ ο 31χρονος ομογενής έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης για άλλη υπόθεση ληστείας. 

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου