Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κατηγορούμενη η “διακτινιζόμενη κάτοικος” Μαρίνα Βήχου

vixouΕπίθεση με ... σπρέυ baygon έκανε η γνωστή "διακτινιζόμενη κάτοικος" των περιοχών του κέντρου Μαρίνα Βήχου, εναντίον μιας επαγγελματία από τον Άγιο Παντελεήμονα.

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια συνεδριάσεως του συμβουλίου του 6ου δημοτικού διαμερίσματος, σχετικά με την υπόθεση μίας έκρηξης στο μαγαζί ενός αλλοδαπού. Το συμβούλιο λοιπόν κάλεσε επαγγελματίες της περιοχής, έτσι ώστε να εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο δίνονται οι άδειες λειτουργίας - σχετικά με την ασφάλεια - κλπ.

Και ενώ η συνεδρίαση προχωρούσε κανονικά, η κ. Βήχου προφανώς καταλήφθηκε από κάποιου είδους "μανία" και επιτέθηκε κατά της γυναίκας φωνάζωντας έξω κατσαρίδα και την ψέκασε με το ... baygon. Προφανώς επειδή η συγκεκριμένη επαγγελματίας είναι η σύζυγος του κ. Γιαννάτου ο οποίος πρωτοστατεί στον αγώνα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, εναντίον των λαθρομεταναστών και της υποβάθμισης της ζωής των Ελλήνων.


Όπως είναι φυσικό οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλλαβε την κ. Βήχου και την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, για να μην ξεκινήσουν τα γνωστά υπόγεια "τερτίπια" της αριστεράς έφτασαν αρκετοί πολίτες, οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το τμήμα, ενώ φυσικά στο τμήμα προσήλθε και το θύμα της επίθεσης. Εκεί προσήλθε άμεσα και ο Θάνος Πλεύρης, ως δικηγόρος του θύματος.

Κατατέθηκε μήνυση κατά της κ. Βήχου για επίθεση και εξύβριση, ενώ αυτή για να "καλυφθεί" κατέθεσε μήνυση κατά του θύματος για ... εξύβριση. Η διαδικασία λόγω μιας περίεργης διαδικασίας δεν πήγε στο αυτόφωρο, αλλά πήρε τακτική δικάσιμο την επόμενη ημέρα, και αφού η κ. Βήχου κρατήθηκε για αρκετές ώρες στο τμήμα. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει συνωστισμός ... μαρτύρων κατηγορίας, αφού ακόμη και διαμερισματικοί σύμβουλοι της παράταξης του Καμίνη, σοκαρισμένοι από αυτό που είδαν, δήλωσαν την προθεσή τους να βρεθούν στο δικαστήριο.

Ακριβώς σε τέτοιου είδους κινήσεις οδηγεί η "αγάπη" των μήντια προς την άκρα αριστερά. Την κάνει να πιστεύει ότι είναι πάνω από κάθε είδους νόμο, πάνω από τις κοινωνικές συμβάσεις. Και οδηγεί σε κάθου είδους βία από την πλευρά των δήθεν ... ανθρωπιστών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου