Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Απο την πίσω πόρτα έφυγε ο ΓΑΠ στα Καλάβρυτα.

Από την πλαϊνή πόρτα του Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος επέλεξε να φύγει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στο χώρο. Την ώρα εκείνη μια Καλαβρυτινή του φώναξε «Πρωθυπουργέ, μην κλείνεις το νοσοκομείο μας», αλλά απάντηση δεν έλαβε…

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνοδεύει από το πρωί τον Καναδό ομόλογό του, μετά την επιθυμία του τελευταίου να επισκεφθεί την μαρτυρική πόλη. Η επίσκεψη γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, που παρόμοια δεν έχουν ξαναγνωρίσει τα Καλάβρυτα. Χαρακτηριστικό της έντασης αστυνόμευσης που υπάρχει στην περιοχή, αποτελεί
το γεγονός ότι κατά την ώρα επίσκεψης των δυο πρωθυπουργών στο Μουσείο, πέριξ υπήρχαν πάνω από 100! οχήματα της Αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες.



Επί τόπου βρέθηκαν και Καναδοί αστυνομικοί οι οποίοι μερίμνησαν για την ασφάλεια του Καναδού πρωθυπουργού.

Την ίδια ώρα, πάνω από 100 άτομα βρίσκονται συγκεντρωμένοι από το πρωί στην πλατεία της πόλης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των αγανακτισμένων πολιτών. Ο αριθμός αυτός θεωρείται σημαντικός σε σχέση με τον πληθυσμό της περιοχής.

Παράλληλα, ομάδα αγροτών βρίσκεται συγκεντρωμένη στο δρόμο για το Μέγα Σπήλαιο, αναμένοντας την πρωθυπουργική έλευση. Η κυκλοφορία πάντως στο σημείο διεξάγεται κανονικά.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου