Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Από «νύχτες τρόμου» καλά πάμε…


ImageΗ φράση «νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι» τείνει να γίνει τόσο συνήθης στο καθημερινό δελτίο εγκληματικότητας που οι λέξεις πια έχουν χάσει το νόημά τους και η αδιαφορία –των πάντων- έχει σκεπάσει τις όποιες φωνές αντίδρασης. Άλλα δύο σπίτια το τελευταίο διήμερο έγιναν στόχος των ληστών και το άσυλο της κατοικίας για τον κάθε πολίτη δεν ισχύει πια, καθώς οι ληστείες μετατρέπονται σε εισβολές. 

Έτσι στις 03.00΄ τα ξημερώματα της Κυριακής οι ληστές παραβίασαν τη σιδερένια πλαϊνή πόρτα του σπιτιού που διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι στα καμένα Βούρλα της «πρωταθλήτριας» έτσι όπως τείνει να εξελιχθεί στην εγκληματικότητα Φθιώτιδα.

Οι διαρρήκτες ήταν 3 αλλοδαποί και κρατούσαν πιστόλι, μαχαίρι και κατσαβίδι ενώ μόνο ο ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του
Οι δράστες έδεσαν χειροπόδαρα με σχοινιά τον 76χρονο και άρχισαν να κάνουν άνω κάτω το σπίτι για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.
Τελικά πήραν 450 ευρώ που βρήκαν σε ένα συρτάρι και 170 ευρώ από το παντελόνι του ηλικιωμένου και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.
Σε άλλο περιστατικό τέσσερις αλλοδαποί  εισήλθαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τερχιθέας Τριφυλίας σε οικία ενός άνδρα και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα φορητό υπολογιστή. Στη συνέχεια τον έδεσαν με ελαστική ταινία, καθώς επίσης και την σύζυγό του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Και εις άλλα με υγεία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου