Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MEGA ΣΤΟ FACEBOOK

Οι «αγανακτισμένοι» χτυπούν τώρα και την επίσημη σελίδα του Mega (Mega tv) στο facebook. Από χθες το βράδυ, ξεκίνησε καταιγισμός...
μηνυμάτων στο fan page του καναλιού όπου χρήστες κατέκριναν το κανάλι γιατί στο ρεπορτάζ των ειδήσεων ανέφερε ότι στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα συμμετείχαν 20.000 άτομα, σαφώς λιγότερα δηλαδή και από τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για 70.000 άτομα. Κάποια από τα σχόλια διαγράφηκαν από τη σελίδα, προκαλώντας νέο κύμα αγανάκτησης από χρήστες του facebook που κατηγορούσαν τους διαχειριστές για λογοκρισία μέχρι που η σελίδα «έπεσε», κοινώς εξαφανίστηκε.
Πριν από λίγη ώρα, η σελίδα εμφανίστηκε εκ νέου με το παρακάτω μήνυμα «Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς». Η «μάχη» συνεχίζεται καθώς μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκαν εκατοντάδες νέα μηνύματα χρηστών που ζητούν… αποκρατικοποίηση του Mega, ενώ καλούν άλλους χρήστες να κάνουν μαζικά report της σελίδας μέχρι να την «ρίξουν».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου