Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Άλλη μια άποψη για τους "Αγανακτισμένους"

Eπειδή έχουν διατυπωθεί πολλές επιφυλάξεις και απο την πλευρά μου ορισμένες απο αυτές τις ασπάζομαι ....Ωστοσο πρέπει να πάμε και να κρίνουμε...Οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε.
Ναι συμφωνω οτι υπάρχει μια υπερπροβολή απο τα πουλημένα ΜΜΕ....Και μένα με βάζει σε υποψίες.Αλλά δεν θα κάτσω σπιτι να βράζω στο ζουμι μου....Θα πάω και οτι γίνει.

Ειρηνική διαδήλωση στα πρότυπα της Ισπανίας, διοργανώνεται για τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, μέσω Facebook στο Σύνταγμα. Αντίστοιχες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
Η διαμαρτυρία τιτλοφορείται "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" και σύμφωνα με τους διαχειριστές της σελίδας στο Facebook η λέξη "αγανακτισμένοι" δεν έχει στόχο να υποκινήσει σε πράξεις βίας.
Στόχος είναι να ακουστεί η φωνή των νέων, απέναντι στην λαίλαπα των νέων μέτρων λιτότητας που υποθηκεύουν το μέλλον των Ελλήνων.

Διευκρινίζεται ότι δεν θα υπάρχει πολιτικός χρωματισμός, πλακάτ και σχέδιο, αλλά καθένας θα εκφράσει τον εαυτό του.
Η ανταπόκριση των πολιτών μέχρι στιγμής είναι μεγάλη, με περίπου 7.000 να έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν το "παρών" στο Σύνταγμα, περισσότεροι από 9.000 στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και πάνω από 2,500 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Τρίτης, η αρχική σελίδα για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα "έπεσε" για αδιευκρίνιστους λόγους. Στη νέα σελίδα που δημιουργήθηκε υπάρχουν δεκάδες διαμαρτυρίες χρηστών του Facebook για το γεγονός.
Ο αριθμός των ανθρώπων που δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν αυξάνεται διαρκώς και μένει να δούμε αν θα δούμε και στην Ελλάδα εικόνες αντίστοιχες της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου