Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η ΕΛΑΣ κατά των κατοίκων του κέντρου, δεκάδες αναίτιες προσαγωγές

str_1Η ΕΛΑΣ του Οικονόμου, πάλι τα έβαλε με τους Έλληνες, που προσπάθησαν να προσεγγίσουν την Πλατεία Κοτζιά και το χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου της πρωτεύουσας, μετά από κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Κι ενώ οι πολιτικές ζυμώσεις συνεχίζονται, με την κυβέρνηση να ασχολείται με την κατάσταση και πως αυτή έχει διαμορφωθεί στο κέντρο, η ΕΛΑΣ προσήγαγε με αγριότητα και χωρίς λόγο δεκάδες Έλληνες πολίτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το προαναφερόμενο σημείο.

Φυσικά, οι λαθρομετανάστες έμειναν στο απυρόβλητο, άσχετα αν αυτοί αποτελούν την αιτία του χάους που επικρατεί. Οι εντολές της ηγεσίας της ΕΛΑΣ προς τα όρανά της για τους κατοίκους του κέντρου, ήταν σαφείς: «σπάστε τους τον τσαμπουκά, ταλαιπωρείστε τους». Ο σκοπός: να υποχρεώσουν τον κόσμο να κάθεται σπίτι του, να σκοτώνεται και να μη μιλάει για να μη χαλάει τη μανέστρα της πολυπολιτισμικότητας. Οι Έλληνες και πάλι στο στόχαστρο της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που εκτελεί ενθουσιωδώς τις εργολαβίες της για λογαριασμό της εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας...

Απαιτείται καλή οργάνωση
Όμως, οφείλουμε να κάνουμε και μερικές επισημάνσεις: τα καλέσματα, καλά είναι, αλλά προϋποθέτουν καλή οργάνωση. Αυτή τη στιγμή, που λαμβάνονται αποφάσεις πάλι υπέρ των λαθρομεταναστών, καλό είναι να υπάρχει ένας στοιχειώδης έστω συντονισμός και όχι καλέσματα στο πόδι, που «διευκολύνουν» την εθνομηδενιστική ηγεσία του τόπου, η οποία χρησιμοποιεί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς για να αποτρέπει τις κινητοποιήσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να οργανωθεί και πάλι μια μεγάλη συγκέντρωση με καλέσματα σε όλο το κέντρο, όπως της περασμένης Πέμπτης, για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στη μεταναστολάγνα ΠΑΣΟΚική εξουσία και στα ανδρείκελά της. Όλα αυτά όμως, προϋποθέτουν οργάνωση. Αλλιώς, θα βλέπουμε και πάλι την ΕΛΑΣ να προβαίνει σε αναίτιες και μαζικές προσαγωγές πολιτών, οι οποίοι, ενώ πλήττονται από την ελέω λαθρομετανάστευσης κλιμάκωση της εγκληματικότητας, πρέπει κατά την εξουσία «να κάθονται σπίτι τους». Τελικά, δικαίωμα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων, έχουν μόνο οι αντιεξουσιαστές και οι λαθρομετανάστες.

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου