Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - VIDEO ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Αλεξόπουλο, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ληστών που τον εκτέλεσαν άνανδρα και πισώπλατα μέσα στο μαγαζί του.

Φίλοι και συγγενείς μέσα σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτισαν τον δικό τους άνθρωπο. Ζητούν το ελάχιστο: να βρεθούν και να τιμωρηθούν εκείνοι που του στέρησαν τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης. Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00. Η οικογένεια ζήτησε από τον κόσμο που παραβρέθηκε στην κηδεία να μεταβεί στο νεκροταφείο και να μείνουν οι στενοί συγγενείς μόνοι με τη σορό, ώστε να πουν το δικό τους τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης στις Κουκουβάουνες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η πρόταση και η σκέψη να δοθεί το όνομα του άτυχου άνδρα στο Α' Δημοτικό Γυμναστήριο της Λυκόβρυσης. Άλλωστε και ο ίδιος ήταν αθλητής.

"Βρήκα τον γείτονά μου νεκρό!" - Τι λέει στο Newsit ο άνθρωπος που είδε πρώτος νεκρό τον κοσμηματοπώλη

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που έζησε από κοντά την τραγωδία της Λυκόβρυσης. Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο NewsIt για τη στιγμή που βρήκε νεκρό από τα πυρά των αδίστακτων ληστών τον άτυχο άνδρα και είδε τους δράστες να διαφεύγουν ανενόχλητοι.


Δεκάδες πολίτες που περνούν έξω από το κλειστό κοσμηματοπωλείο σταματούν και αφηνουν λίγα λουλούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου