Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κατηγορούμενος για τους Πυρήνες “πάσαρε” χασίς μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου

Πριν από λίγες ημέρες το newsit αποκάλυψε την απόπειρα κουκουλώματος μιας υπόθεσης παράδοσης κινητού τηλεφώνου από συγκατηγορούμενο του, σε προφυλακισμένο άτομο για συμμετοχή στο μεγάλο κατά την αστυνομία μαφιόζικο συνδικάτο του εγκλήματος, που μεταξύ άλλων δικάζεται στην ειδική αίθουσα της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.


Η αποκάλυψη της υπόθεσης εκείνης, είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση των περίπου μισών από τους αστυνομικούς που ενώ φέρονται να είδαν τη δοσοληψία, σφύριζαν αδιάφορα κοιτάζοντας προς άλλο σημείο.



Απ' ότι φαίνεται όμως, το ... πάσινγκ γκέιμ στη συγκεκριμένη αίθουσα έχει μακρά ιστορία. Κι αυτό αποδεικνύεται από την πριν από λίγη ώρα απόπειρα μεταφοράς σε ύποπτο συμμετοχής στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ποσότητας περίπου 5 γραμμαρίων χασίς.

Ο "κομιστής" έκατσε δίπλα από τον υποψήφιο παραλήπτη στο εδώλιο και προσπάθησε να παραδώσει το χασίς δίχως να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς που ήταν ... "ακροβολισμένοι" σε διάφορα επίκαιρα εποπτικά σημεία.

Σε βάρος του "κομιστή" ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και μάλιστα με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς παρότι πρόκειται για μικροποσότητα, αφορά σε απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών μέσα σε φυλακές.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου