Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Παπουτσής,τα μέτρα που ξεχάστηκαν η νέα περίπτωση Καντάρη ...και οι δήμαρχοι που αγαπάνε τους μετανάστες αλλά δεν τους θέλουν στην πόλη τους...

http://www.newsit.gr/files/Image/31-05-11/resized/alexopoulos_341_355.jpg Τον σκότωσαν "άνανδρα και πισώπλατα" γιατί αντιστάθηκε...Νέα περίπτωση Μανώλη Καντάρη,αυτή τη φορά στα βόρεια προάστεια

Το θύμα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος...34χρόνος πατέρας ενός κοριτσιού 2 ετών.Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του,που όπως μάθαμε είναι και έγκυος.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί στην προσπάθεια τους να τον ληστέψουν,όταν είδαν πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί του γιατί το θύμα ήταν πολύ πιο παλικάρι  για τα δικά τους στάνταρ,δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν πισώπλατα.
Εκεί που είχαν είχαν "μαζέψει" τις πρώτες κλωτσομπουνιές από τον Γιώργο Αλεξόπουλο,ένας από τους ληστές που μάλλον είχε "φάει" τις πρώτες,τον πυροβόλησε άνανδρα από πλάγια και πίσω δύο φορές.
Πολλοί θα πουν πως πρόκειται για αλλοδαπούς ληστές και ίσως για Αλβανούς.

Το θέμα όμως δεν είναι πια είναι η εθνικότητα του κάθε αλλοδαπού που κάνει ληστείες ή εγκλήματα κατά της ζωής.
Το θέμα είναι η ασφάλεια που μας παρέχει η πολιτεία και το κράτος.

Αν δεν μπορεί ο κύριος Παπουτσής,που τώρα τελευταία θέλει να κάνει τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και να μας θυμίζει συνέχεια το πόσο πολύ ανέβηκε η Ελλάδα στα
στατιστικά από την ώρα που ανέλαβε αυτός Υπουργός...ε τότε ας πάει να γίνει μέλος της Αρμοστείας και ας μπει κάποιος άλλος στη θέση του που δεν έχει τέτοιες βλέψεις.

Για Υπουργός Προστασίας του κάθε νόμιμου Πολίτη αυτής της χώρας δεν κάνει ο Παπουτσής όσο συνεχίζει και δουλεύει με αυτό τον τρόπο.

Ήδη αυτή την στιγμή που γράφω αυτά,έμαθα πως κάποιοι γνωστοί μου που ζουν στο κέντρο, ψάχνουν να αγοράσουν όπλα για να προστατευθούν από κάθε ενδεχόμενο,καθώς όπως έμαθα αργότερα υπάρχει συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας που καταστηματάρχες και πολίτες έχουν εφοδιαστεί με κάθε είδους όπλα.
Όποιος κινείται και εργάζεται σε αυτή την πόλη γνωρίζει κακά πως είναι ένα ακόμα μελλοντικό θύμα του κάθε επίδοξου λαθροεγκληματία.

Όπως διαισθάνομαι και μπορώ να καταλάβω η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της πόλης βρίσκεται σε μια διαρκή απειλή και οι άνθρωποι το δείχνουν πια όχι μόνο με τα λόγια και τις κραυγές,αλλά και με τις πράξεις τους.
Η αστυνόμευση και η ασφάλεια έχει πάει προ πολλού περίπατο.
Καθώς και οι εξαγγελίες μετά την δολοφονία Καντάρη.Ξεκίνησαν για λίγες μέρες να κάνουν περιπολίες και σκούπες γιατί είδαν πως το κράξιμο των απλών πολιτών,των ΜΜΕ και των μπλογκς, ήταν απίστευτα μεγάλο για να το αντιμετωπίσουν αλλιώς.Αλλά μετά την σύλληψη των δυο δραστών και όταν το θέμα έφυγε από την επικαιρότητα το έβαλαν στο συρτάρι με επιστημονικό τρόπο,για λόγους οικονομίας.
Ξαφνικά και οι περιπολίες αλλά και οι αίσθηση ασφάλειας κόπηκαν ¨μαχαίρι¨...
Αυτά τα βλέπουν οι πολίτες και ένας από τους σοβαρούς λόγους που διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα είναι κι αυτός.
Όσο κι αν πάνε να κουκουλώσουν τις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" κάποιοι περίεργοι με κιθάρες και νταούλια,που όταν ακούνε την λέξη εγκληματικότητα σηκώνονται από την κάτω πλατεία και πάνε στην πάνω με σκοπό να τους διακόψουν και τους αποκαλέσουν φασίστες και ακροδεξιούς.

Όμως το έγκλημα δεν κοιτάει αν είσαι φασίστας ή αριστερός.Μπορεί κάποιος από αυτούς να πάει και να ρωτήσει τον κύριο Κούνδουρο.Ή την γυναίκα του Μανώλη Καντάρη.Όπως και ένα σωρό άλλους που τους γύρισαν την πλάτη και τώρα παρακαλάνε να έρθει η Χρυσή Αυγή στην περιοχή τους να τους σώσει από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών.
Βέβαια σε αυτό δεν φταίει κανένας κάτοικος.Αυτά είναι τα "εξαιρετικά"κατορθώματα του κου Παπουτσή κάποιον αριστερών κομμάτων και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω και τους δημάρχους σοσιαλιστικών ή ακόμα και αριστερών πεποιθήσεων που μας είχαν πρήξει με τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες τους,αλλά όταν είναι να γίνει χώρος υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή τους,φωνάζουν πως θα το κάνουν Κερατέα..
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Αγαπάμε τους μετανάστες αλλά όχι να μένουν και δίπλα μας.
Έτσι δεν είναι κύριοι Δήμαρχοι?
Όλοι πρέπει να μείνουν στην ανθρώπινη χαβούζα του κέντρου της Αθήνας.
 Αν όμως καταρρεύσει η Αθήνα θα παρασύρει και εσάς μαζί της..

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω,έχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω εξαγγελίες,ανθρωπιστικές μπούρδες και διάφορες στατιστικές.Η κάθε ανθρώπινη ψυχή που χάνεται όπως ο Καντάρης ή όπως ο Γιώργος Αλεξόπουλος το παλικάρι που αναφέρουμε πιο πάνω,είναι για όλους αυτούς ένας αριθμός στατιστικής,για την κοινωνία όμως είναι άλλη μια τραγική απόδειξη ότι είμαστε ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου