Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Εγκλώβισαν τον Σκανδαλίδη στη Χίο. Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα.

  • η σειρά των γεγονότων

 14.00 Περικυκλωμένο το κτήριο
14.05 50 αγανανακτισμένοι βρίσκονται στο πίσω μέρος του κτηρίου και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ!! Κρατούν κατσαρόλες και φωναζουν συνθήματα!!

100 περίπου άτομα βρίσκονται μπροστά υπό την στενή παρακολούθηση 25 περίπου αστυνομικών οι οποίοι έχουν κάνει αλυσίδες
Ακούγονται συνθήματα όπως "ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ" "ΜΑΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73"
Το πανό της ΟΛΜΕ γραφει: "ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ"
14.22 Μέσω ντουντούκας επικεφαλής περιφερειακής παράταξης δήλωσε την αποχώρηση τους από τον διάλογο














Πριν λιγο ειχαμε προσπαθεια απο μεριδα των διαδηλωτων να μπουν στην Νομαρχια. Οι αστυνομικες δυναμεις δυσκολευτηκαν αλλα τελικα αποθησαν τους διαδηλωτες. Προσπαθουν να φυγαδευσουν τον Σκανδαλιδη, με αγριες διαθεσεις οι διαδηλωτες.

16:00  O απεσταλμενος μας μιλαει για παρουσια αρκετων ασφαλιτων γυρω απο την Νομαρχια!

16:30 Ολα ήσυχα εξω απο την πρωην Νομαρχια Χιου, μαλιστα οι διαδηλωτες τονιζουν οτι δεν θα αποχωρησουν μεχρι να φυγει ο κ.Σκανδαλιδης.Φημες οτι αυτην την ωρα καταστρωνεται ολοκληρο σχεδιο διαφυγης του υπουργου.

Αλυσιδα εχουν κανει γυρω γυρω απο την Νομαρχια οι διαδηλωτες, δεν θα φυγει τοσο ευκολα ο Σκανδαλιδης.Η αστυνομια προσπαθει να βρει τροπο διαφυγης του υπουργου.


18:00 ΕΝΤΑΣΗ: Αυγα και γιαουρτια απο τους διαδηλωτες (μαλλον)

στο κτηριο της Νομαρχιας

18.45 O Σκανδαλιδης ειναι εγκλωβισμενος στην πρωην Νομαρχια Χιου, οι διαδηλωτες εχουν στησει περιμετρικα του κτηριου με κασες, καναπεδες και καδους απορριματων. Η αστυνομια αδυνατει να προχωρησει σε σχεδιο διαφυγης του υπουργου, ολα δειχνουν οτι και η Χιος αποψε εδω απαντηση σε οσους ελεγαν οτι κοιμαται! Η αστυνομια απλα περιμενει να φυγουν οι διαδηλωτες η νυχτα ειναι μεγαλη!


19.00 Ο Σκανδαλιδης καθεται στο παραθυρο κοιταει τον κοσμο και αυτη του πετανε αυγα μαλιστα φωναζουν: Υπουργε αυγο;; αρπα:


Λιγο μετα τις 8.20 φυγαδευτηκε ο Σκανδαλιδης απο την πισω πορτα μπηκε σε αμαξι με εφιμε τζαμια και κανοντας ελιγμους πηγε στο ξενοδοχειο, πεντε λεπτα μετα εφυγε η βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Ελπιδα Τσουρη την οποια ο κοσμος κυνηγησε και την πεταξαν αυγα, νερο και οτι αλλο εβρισκαν μπροστα τους ενω την ΄΄στολισανε''με αρκετες βρυσιες

Συμφωνα τωρα με στοιχεια υπαρχει η σκεψη να πανε οι διαδηλωτες στο Αεροδρομιο της Χιου να ΄΄χαιρετησουν΄΄ το Σκανδαλιδη! Το ΠαΣΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ νησι επιτελους ξυπνησε!
http://newschios2.blogspot.com
 
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου