Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό ληστρικής βίας μέσα σε σπίτι ηλικιωμένων..Τους χτυπούσαν με σφυριά στο κεφάλι...Αποκλειστικό βίντεο:η μεταφορά του79χρονου τραυματία..

Ξεκάθαρα δολοφονική η πρόθεση του δράστη που χτύπησε τον ηλικιωμένο με σφυρί στο κεφάλι!
Σήμερα το πρωί δύο ηλικιωμένοι Έλληνες έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης και ληστείας εντός της οικείας τους από κακοποιούς - αλλοδαπούς σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων.
Στα αποκλειστικά πλάνα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα www.XAgr.net φαίνεται ξεκάθαρα η δολοφονική πρόθεση του δράστη, που δε δίστασε να χτυπήσει με σφυρί στο κεφάλι έναν άνθρωπο 79 ετών και αμέσως μετά να τραυματίσει σοβαρά την 69χρονη σύζυγό του. Σημειώστε ότι το νέο κρούσμα βίας έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη.


Το αίμα των κατοίκων και των περαστικών πάγωσε από τις κραυγές μιας γυναίκας. Ματωμένη είχε βγει στο δρόμο και φώναζε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί που ανέβηκαν στο διαμέρισμα του 6ου είδαν πεσμένο στο πάτωμα τον 79χρονο σύζυγο της γυναίκας, τον κύριο Γιάννη

Ο άτυχος άνθρωπος ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, είχε ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Όπως περιέγραψε η γυναίκα μερικά λεπτά πριν οι ληστές είχαν εισβάλει κυριολεκτικά στο σπίτι και τον είχαν χτυπήσει με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με σφυρί. Χτύπησαν και εκείνη όταν άρχισε να καλεί σε βοήθεια όχι όμως σοβαρά.

Οι δράστες φοβήθηκαν από τις φωνές της γυναίκας, με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους και έφυγαν.

Τότε η γυναίκα μπόρεσε να κατέβει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Το ηλικιωμένο ζευγάρι έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.





eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου