Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τουριστικές παροχές στη Τουρκία: Τρεις Ρωσίδες νεκρές και άλλες 30 στο νοσοκομείο από "μπόμπες"!


ImageΤον θάνατο σε τρεις Ρωσίδες και την εισαγωγή άλλων τριάντα σε νοσοκομείο στοίχισε η ιδέα τους να συμμετάσχουν σε κρουαζιέρα προβολής της "ομορφιάς της Τουρκίας". Οι θάνατοι πρόλθαν από την κατανάλωση νοθευμένου ποτού ("μπόμπες") κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας τους στα παράλια του Αιγαίου. Ο 120 Ρωσίδες ξεναγοί φιλοξενούνταν από την Τουρκία για να διαφημιστούν οι ομορφιές της Τουρκίας.
 
Ανάμεσα στις ξεναγήσεις που έγιναν στις Ρωσίδες, το πρόγραμμα περιελάμβανε και τη βόλτα με το σκάφος “Orkan -5” το οποίο θα έκανε μια μινι κρουαζιέρα στα παράλια της Αλικαρνασσού.
 
Ενώ στην ξενάγηση όλα είχαν πάει καλά, και είχε προσφερθεί στις ξεναγούς φαγητά και αλκοολούχα ποτά , λίγες ώρες μετά πολλές οι κοπέλες άρχισαν να νιώθουν αδιαθεσία. 30 Ρωσίδες ξεναγοί μέσα σε λίγες ώρες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με τάσεις λιποθυμίας. Μέσα σε λίγα λεπτά "εσβησαν"  η 28χρονη Μαρία Σαλγιαπίνα και η Ζαλγιαέβα Αουλία.. Τη Δευτέρα η Μαρία Σεβελέγιοβα, η οποία ήταν σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στη Ρωσία όμως την Τρίτη εξέπνευσε.
 
Σύμφωνα με των τουρκικών ΜΜΕ τα αλκοολούχα ποτά εισήχθησαν από τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου