Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

3 ΛΑΘΡΟ-ΣΥΡΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΦΡΙΚΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 97ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΝΕΡΑΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το "κερασάκι στην τούρτα" είναι, ότι εντός των προσεχών ημερών θα γίνει συζήτηση για την πολυπολιτισμική κοινωνία και την ενσωμάτωση των ΛΑΘΡΟμεταναστών... (την είδηση άκουσα στο ραδιόφωνο και δεν συγκράτησα λεπτομέρειες).

Φιλικά

Κρητικός






Του Θ. Περβολαράκη

Εχουν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας στο Βενεράτο

Θεαματική εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες της “Π” σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 97χρονου Γιώργου Θεοδωρουλάκη από το Βενεράτο. Οι διωκτικές Αρχές φαίνεται πως βρήκαν την άκρη του νήματος μέσα από στοιχεία και πληροφορίες που τους γεμίζουν με ελπίδες για πιθανή εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Αν και από την Ασφάλεια Ηρακλείου δεν επιβεβαιώνονταν επισήμως οι πληροφορίες για σημαντικές εξελίξεις στη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο οι άνδρες της ΕΛΑΣ που μίλησαν στην “Π” επέμεναν κι έκαναν λόγο για σύλληψη τριών Σύρων οι οποίοι και έχουν ομολογήσει την συμμετοχή τους στη δολοφονία του συνταξιούχου αστυνομικού ενώ ως αργά τη νύχτα αναζητούνταν και δύο Ελληνες (από διπλανά χωριά) που φέρονται ως εγκέφαλοι του φρικτού εγκλήματος που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Θεοδωρουλάκης βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του που βρίσκεται στο κέντρο του Βενεράτου. Η αστυνομία είχε αποδώσει ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας τη ληστεία, ενώ από το σπίτι έλειπε το όπλο του. Την προηγούμενη ημέρα του φονικού στο σπίτι του ηλικιωμένου είχε σημειωθεί διάρρηξη, την οποία οι συγχωριανοί του είχαν συσχετίσει με το φόνο.

πηγή

Φρικτή δολοφονία ενός 97χρονου!

ΣΟΚ στο Βενεράτο 26/5




Ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Βενεράτου συγκλονίζει από χθες την Κρήτη. Θύμα ένας 97χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του δεμένος χειροπόδαρα και πνιγμένος με ένα πανί που κάλυπτε τη μύτη , το στόμα και το λαιμό.

Τον βρήκε ο άνθρωπος που τον πρόσεχε ο οποίος ξέσπασε σε φωνές βλέποντας τον υπερήλικα φίλο του δολοφονημένο. Στοιχείο «κλειδί» για την Ασφάλεια που έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων η κλοπή του όπλου του θύματος, το οποίο είχε μαζί του μέχρι και την τελευταία στιγμή. Οι κάτοικοι του χωριού συνδέουν το έγκλημα με μία διάρρηξη που έγινε προχθές το βράδυ στο σπίτι του άτυχου Γιώργου Θεοδωρουλάκη.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου