Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Θανάσιμο χτύπημα στην κατοικία Gaddafi

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=357691&w=400&h=300&q=80Ο Saif al-arab Gaddafi, o νεώτερος γιος του Λίβυου ηγέτη, Muammar Gaddafi, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής αεροπορικής επίθεσης των συμμαχικών δυνάμεων, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο συγκρότημα κατοικιών του ισχυρού άνδρα της αφρικανικής χώρας στην Τρίπολη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Moussa Ibrahim.

«Για άλλη μια φορά οι Σταυροφόροι του ΝΑΤΟ απέδειξαν ότι δεν έχουν ....
κανέναν ηθικό φραγμό. Πριν από λίγο αεροσκάφη βομβάρδισαν μέρος του συγκροτήματος του Muammar Gaddafi κατά την οποία σκοτώθηκαν ο νεώτερος γιος του, Saif al-arab Gaddafi, 29 χρονών και τρία εγγόνια του. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήταν εντελώς άοπλοι», δήλωσε.
Την ώρα της επίθεσης ο Muammar Gaddafi και η σύζυγός του βρίσκονταν μέσα στο συγκρότημα το οποίο υπέστησε εκτεταμένες καταστροφές, με έναν μάλιστα από τους πυραύλους να μην εκρήγνυται και να παραμένει μέσα στον κατεστραμμένο χώρο.

«Το σπίτι του Saif al-Arab Gaddafi δέχτηκε επίθεση σήμερα από ισχυρά πυρά. Ο ηγέτης και η γυναίκα του βρίσκονταν στο σπίτι με φίλους και συγγενείς. Ο ηγέτης μας είναι καλά και δεν έχει τραυματιστεί. Ήταν μια ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του», πρόσθεσε.
Ο 29χρονος Saif al-Arab Gaddafi είναι ο λιγότερο γνωστός γιος της οικογένειας Gaddafi και θεωρούταν ουσιαστικά άφαντος μέχρι την έναρξη των συγκρούσεων με τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Σε σχέση με τον άλλο γιο του Gaddafi, Saif al-Islam, ήταν εξαιρετικά χαμηλών τόνων και πρόσφατα είχε επιστρέψει από τη Γερμανία όπου σπούδαζε.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου