Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι για «Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή».

Την 22-5-2011 στo κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας Δ) συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 23 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για «Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες ενώ κινούνταν πεζοί στην οδό Μάρνη, έγιναν αντιληπτοί από τους Αστυνομικούς απέρριψαν στο έδαφος δύο μαύρες τσάντες και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους και στις προαναφερόμενες τσάντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Τρείς (3) φορητοί Η/Υ.
· Τρία (3) ρολόγια χειρός.
· Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
· Μία (1) φωτογραφική μηχανή.
· Ένα (1) μαχαίρι.
· Ένα (1) Αμερικάνικο Διαβατήριο.
· Χρηματικό ποσό (σε διάφορα ξένα χαρτονομίσματα).
· Ένα (1) κλειδί Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου (το οποίο αντιστοιχούσε σε αυτοκίνητο που είχε αφαιρεθεί από την περιοχή της Βούλας και βρέθηκε κοντά στο σημείο συλλήψεως).
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προέκυψε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας (22-5-2011) διέπραξαν δύο (2) διαρρήξεις οικιών στην περιοχή της Βούλας, από τις οποίες αφαίρεσαν τα ανωτέρω αντικείμενα τα οποία και αποδόθηκαν στους κατόχους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου