Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με συλλήψεις ατόμων για διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων

1. Πρώτες πρωινές ώρες της 20-5-2011 στο Ζεφύρι , από Αστυνομικούς του Τ.Α Ζεφυρίου, συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός, εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο προηγουμένως είχε διαρρήξει, κατηγορούμενος για «Διακεκριμένες κλοπές κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση».
Από την έρευνα-προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τ.Α Ζεφυρίου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά το τελευταίο δεκάμηνο, στο Ζεφύρι, διέρρηξε συνολικά δεκαοκτώ (18) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και ατομικά έγγραφα.

Η αξία των αφαιρεθέντων, ανέρχεται στο ύψος των 16.000 ευρώ περίπου.
2. Πρώτες πρωινές ώρες της 19-5-2011, στο Περιστέρι, από Αστυνομικούς του Ά Α.Τ Περιστερίου, συνελήφθη 28χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενος για «Διακεκριμένες κλοπές κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση».
Ειδικότερα, από την έρευνα προανάκριση που διενεργήθηκε από το ΄Β Τ.Α Περιστερίου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο δίμηνο, στο Περιστέρι, διέρρηξε συνολικά δώδεκα (12) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και ατομικά έγγραφα.
Η αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στο ύψος των 5.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου