Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΕΒΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Δείτε ένα αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ, το οποίο επιμελήθηκαν με κρυφές φωτογραφικές κάμερες αλλά και βιντεοκάμερες, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, για το πως τα κυκλώματα, ή μάλλον οι εν Αθήναις τοποτηρητές των τεράστιων πολυεθνικών κυκλωμάτων, "υποδέχονται" καθημερινά τους οικονομικούς μετανάστες που φτάνουν κατά κύματα καθημερινά με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Έβρου.
Το εξαιρετικό φωτορεπορτάζ έγινε....
ακριβώς πριν από δύο χρόνια, χωρίς όμως τίποτα να το διαφοροποιεί απ' ότι εξακολουθεί να συμβαίνει ακόμα και μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως με μία και μοναδική διαφορά. Ότι...
αυξήθηκαν αναλόγως αντίστοιχα τα γκρουπ των "υποδοχέων" με αυτά των κολασμένων.
Όπως μπορείτε να δείτε σε σειρά σχετικών θεμάτων, οι μετανάστες που πιάνονται στον Έβρο, ανεξαρτήτως προέλευσης κι εθνικότητας διαθέτουν ένα αναλλοίωτο κοινό στοιχείο.
Όπως διαπιστώνεται, κάθε οικονομικός πρόσφυγας που μπαίνει στην Ελλάδα, έχει πάνω του 50 έως 60 ευρώ. Όσο δηλαδή στοιχίζει το εισιτήριο μεταφοράς του με το ΚΤΕΛ Έβρου στην Αθήνα.
Γιατί εκεί μπαίνει μετά την προσωρινή κράτηση του, έχοντας πια στην τσέπη του κι ένα κρατικό έγγραφο- αληθινό μνημείο βλακείας, με το οποίο ενημερώνεται ότι υποχρεούται να εγκαταλείψει την Ελλάδα μέσα σε 30 ημέρες, με δικά του μάλιστα έξοδα!


Στο φωτορεπορτάζ, οι αστυνομικοί του Αλλοδαπών έχουν καταγράψει αρκετούς διακινητές, οι οποίοι κατά τις διαπιστώσεις μετακινούνται με υπερπολυτελή αυτοκίνητα και κάθε γκρουπ που παραλαμβάνουν,

το μεταφέρουν με λεωφορεία του ΟΑΣΑ από το "πανδοχείο" των ΚΤΕΛ Κηφισού κατευθείαν στην Ομόνοια.
Θα επανέλθουμε στις επόμενες ημέρες με νέες φωτογραφίες και με ένα ακόμα πιο κατατοπιστικό βίντεο.
http://blokoteam.blogspot.com
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου