Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Εχθρούς θεωρεί τους Έλληνες το Ισλάμ!

Ζωηρές ανησυχίες εκφράζονται από έγκυρους διπλωματικούς κύκλους, αλλά και στελέχη των Αρχών Ασφαλείας, ότι το Ισλάμ έχει αρχίσει να θεωρεί την Ελλάδα εχθρική χώρα, μετά τα μέτρα που παίρνει κατά των λαθρομεταναστών που στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι.

Υπάρχουν φόβοι ότι αυτή η μεταστροφή θα έχει συνέπειες όχι μόνο σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και σε τρομοκρατικές ενέργειες ως αντίποινα. Στην αρνητική εικόνα των ισλαμιστών συνέβαλε για την Ελλάδα η απόφαση για επιχειρήσεις-σκούπα και απέλαση όλων εκείνων των μεταναστών που δεν έχουν άδεια διαμονής. Σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών Ασφαλείας, οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή μπορεί και να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια!
Τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών θα είχαν αποφευχθεί αν από την αρχή είχαμε κλείσει τις πόρτες. Δεν το κάναμε όμως και τώρα που...
γεμίσαμε από λαθραίους αλλοδαπούς είναι δύσκολο να σταλούν πίσω στις χώρες τους. Οι δουλέμποροι συνεχίζουν πάντως να φέρνουν... καραβάνια λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Προχθές δουλέμποροι που εμποδίστηκαν να «περάσουν» λαθρομετανάστες από την περιοχή του Έβρου άνοιξαν πυρ από την τουρκική μεθόριο κατά των αντρών της FRONTEX και της ΕΛΑΣ!

Και αυτό είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των τεράστιων κερδών που έχουν τα κυκλώματα από τη διακίνηση λαθρομεταναστών. (Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη δράση των κυκλωμάτων και πώς στέλνουν έξω τα εκατομμύρια που κερδίζουν στη σελ. 10)

paron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου