Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

Αναφέρεται στο βιβλίο ότι καποιοι πρόσφυγες (λαθρομετανάστες) έχουν κατασκήνωσει κοντά στην περιοχή που μένετε και κάποιοι κακοι έλληνες θέλουν να τους διώξουν.

Φυσικά δεν γίνεται καμία αναφορά στην εγκληματικότητα ,στις μολυσματικές ασθένειες,και άλλους κινδύνους που συνεπάγονται με την άφιξη των προσφύγων,παρα μόνο για κάποιες επιστολές σε τοπίκους φορείς για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα των "προσφύγων"..

Πουθενά δεν αναφέρεται για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα του πλυθησμού που ήδη διαμένει στην περιοχή και τους κουβαλήθηκαν κάποιοι λάθρο,χωρίς να ρωτήσουν κανεναν.

Το υπουργείο παιδείας(όχι εθνικής) κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.


Το θέμα είναι πως θα γαλουχηθούν οι μαθητές απο τις οικογενείες τους,ουτως ώστε να καταλάβουν,ακόμα και σε τόσο τρυφερή ηλικία ,τι συμφέροντα υπάρχουν.

Οι καιροί είναι περίεργοι και στα παιδιά μας πρέπει να δώσουμε την σώστη ανατροφή έτσι ώστε να μην απωλεστεί η εθνική μας ταυτότητα.

Παλιά οι γονείς μας μας λέγανε:"Πάνε παιδί μου  στο σχολειό να μάθεις γράμματα"
Σήμερα λόγω του προοδευτισμού και της πολυπολιτισμικής κουλτούρας που κάποιοι γραικύλοι θέλουν σώνει και καλά να μας εντρυφήσουν ,τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Κάλουνται οσοι γονείς,νιώθουν μέσα τους πατριώτες,να αναθρέψουν τα παιδιά τους με τέτοιο τρόπο,που να νοιάζονται πάνω απ'ολα για την ελλάδα και το καλό της πατρίδας.

Για του λόγου του αληθές σας παραθέτω σε φωτογραφία τις σελίδες 84-85 του βιβλίου της γλώσσας της έκτης δημοτικού:



ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
 
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου