Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Νύχτα τρόμου για 8χρονο και τον πατέρα του ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ στο Θεολόγο - ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!

Τον τρόμο έζησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι τους στον Θεολόγο Φθιώτιδας ένας 52χρονος πατέρας με τον 8χρονο γιο του.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα 4 ληστές μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι ληστές δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αλλάφορούσαν τις κουκούλες των μπουφάν τους. Ο ένας κρατούσε καραμπίνα, ο άλλος κατσαβίδι και οι άλλοι δυο μαχαίρια.


Από τον θόρυβο ξύπνησε πρώτα ο 52χρονος και από τις απειλές των ληστών ξύπνησε και το 8χρονο αγοράκι. Οι ληστές έδεσαν τον πατερα με καλώδιο και τον κλείδωσαν στη τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, από το οποίο αφαίρεσαν 180 ευρώ, 2 κινητά, 4 ρολόγια και άλλα κοσμήματα. Φεύγοντας πήραν επίσης μια καραμπίνα που βρήκαν στο σπίτι καθώς και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του 52χρονου, μάρκας Rover, με το οποίο και διέφυγαν.

Αν και όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τόσο της Φθιώτιδας, όσο και της Βοιωτίας χτένισαν την ευρύτερη περιοχή δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους 4 κακοποιούς, που σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για αλλοδαπούς.

http://www.lamiareport.gr

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου