Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Παραιτήθηκαν και οι 300 αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ...

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από το βράδυ μετά τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος η κόντρα μεταξύ ΔΕΛΤΑ και ομάδα ΖΗΤΑ είχε φτάσει στα άκρα...Οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ δεν απείλησαν απλά με παραιτήσεις,αλλά το έκαναν και πράξη.

Όπως έγραψε πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Καραϊβάζ ... υπέβαλε την παραίτηση του και ο τελευταίος από τους περίπου 300 αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΕΛΤΑ. Λειτούργησαν όπως ακριβώς επιτάσσει η στρατιωτικού χαρακτήρα διάρθρωση και φιλοσοφία της συγκεκριμένης Ομάδας.Όλοι, μέχρι ενός θέλοντας έτσι να...
στείλουν ένα μήνυμα από τα κάτω προς τα πάνω. Αρκεί το μήνυμα να διαβαστεί σωστά. Γιατί αυτό που κατ' ουσίαν λένε κάτω από τις ομαδικές παραιτήσεις, είναι δύο συνοπτικά κοφτές λέξεις προς...τις ηγεσίες τους. "Βρείτε τα".

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μία Ομάδα το ηθικό της οποίας δεν κάμφθηκε όταν τραυματίστηκαν σοβαρά δύο συνάδελφοι τους στις 3 Απριλίου του 2009, από τα πυρά δύο αδίστακτων κακοποιών στην Κυψέλη.

Ούτε δείλιασαν όταν τελικά υπέκυψε μετά από εφιαλτικές τεχνητές συνθήκες διατήρησης του στη ζωή του αστυνομικού συμβόλου πλέον για την Ομάδα, Σπύρου Θεοδώρου, δύο μήνες αργότερα.

Αντί να διαλυθούν, συσπειρώθηκαν. Αντί να υπάρξουν διαρροές κι άλλοι φρουροί κι άλλοι αστυφύλακες ζήτησαν να ενταχθούν σ' αυτή και υπήρξε το πρόπλασμα και το πρότυπο, πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε η ΔΙΑΣ.

Στην Αστυνομία έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κανείς δεν περισσεύει. Ούτε ΔΕΛΤΑ, ούτε ΖΗΤΑ, ούτε κανείς. Αρκεί να το καταλάβει έγκαιρα η άτολμη ηγεσία και να πάψει να εθελοτυφλεί.

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου