Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Νέα δολοφονική επίθεση αλλοδαπών στην καρδιά της Αθήνας - Με τρείς σφαίρες στο λαιμό χαροπαλεύει ο Έλληνας καταστηματάρχης - Καζάνι που κοχλάζει η οργή των κατοίκων


kantaris-aimaAκόμα δεν στέγνωσε το αίμα του Καντάρη από το πεζοδρόμιο της Ηπείρου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 2 αλλοδαποί έσπασαν το τζάμι του κοσμηματοπωλείου στην οδό Ευγενίας Καραβία 56 στα Κάτω Πατήσια, μπήκαν μέσα με σκοπό να τον ληστέψουν και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ τρείς φορές. Ο άτυχος άνδρας με όσες δυνάμεις είχε καλούσε αιμόφυρτος σε βοήθεια.
Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.


Μερικά χρόνια πριν επίθεση με μαχαίρι είχε δεχθεί και ο πατέρας του σε κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε στην ίδια περιοχή.
Οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Το αίτημα για εφοδιασμό των λαθρομεταναστών που ζουν στην Αθήνα με διπλωματικά έγγραφα και προώθηση τους σε χώρες της ΕΕ γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ... Η συναίνεση της ελληνικής κοινωνίας θεωρείται δεδομένη, αναμένεται να ακολουθήσει και η συναίνεση των πολιτικών αρχηγών...

Μάνος Μεϊμαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου