Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Χριστόφιας τσιράκι των Σιωνιστών

010610-christofiasΑβάντες του Δημήτρη Χριστόφια στους σιωνιστές δολοφόνους! Ο κατά τα άλλα «κομμουνιστής» Κύπριος Πρόεδρος απαγόρευσε την προσέγγιση του Στόλου της Ελευθερίας στα κυπριακά λιμάνια και προχώρησε και σε άλλες άθλιες ενέργειες, που θα ζήλευαν ηγέτες τριτοκοσμικών μπανανιών! Τσιράκι των εβραίων ο ψευδοεπαναστάτης Χριστόφιας, αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο της νεοταξίτικης κυβέρνησής του.
O Amin Abu Rasheed, μιλώντας εκ μέρους της οργάνωσης «European Campaign to End the Siege on Gaza» δήλωσε ότι «η Κύπρος έχει επίσημα ταχθεί με την πλευρά του Ισραήλ». Δεν είπε ψέματα. Και τι δεν έκανε ο πάλαι ποτέ κομμουνιστής Πρόεδρος της Κύπρου, που κάπου ξέχασε φαίνεται τον τσεγκεβαρικό μπερέ του. Αφού λοιπόν άφησε κατά μέρος τα λογύδρια κατά της κυπριακής συμμετοχής στο Partnership for Peace, ο τζάμπα μάγκας άρχισε τα κόλπα: απαγόρευσε σε ευρωβουλευτές, βουλευτές και δημοσιογράφους, να αποπλεύσουν από την Κύπρο για να ενσωματωθούν στο Στόλο της Ελευθερίας. Μάλιστα, μετήλθε όλων των μεθόδων, ώστε να εγκλωβίσει όλους τους παραπάνω στο νησί. Ο κίνδυνος η Κύπρος να χάσει φίλους, τη στιγμή μάλιστα που οι Τούρκοι συγκρούονται ανοικτά με τους σιωνιστές, είναι πλέον μεγάλος...
Έργο Χριστόφια. «Λυπάμαι πραγματικά που η Κυπριακή Κυβέρνηση έκρινε σκόπιμο να πάρει αυτή την απόφαση απαγόρευσης. Ως Έλληνας πολίτης και Βουλευτής οφείλω να σεβαστώ, ακόμη και αν δεν συμμερίζομαι, τις επιλογές των κυβερνώντων της αδελφής χώρας, η οποία όντως αγωνίζεται για την επικράτησή της υπό δύσκολες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένη η υποστήριξή μου στην πρωτοβουλία για την άρση του εμπάργκο, που επιβάλλεται στο λαό της Γάζας», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί και αυτός στη «Σφενδόνη», αλλά είδε την κυπριακή κυβέρνηση να προσπαθεί να ματαιώσει την προσπάθειά του.
Όμως, ο ανεκδιήγητος Κύπριος Πρόεδρος, ο νέος αυτός κολαούζος του κράτους-τρομοκράτη, του Ισραήλ, δεν έμεινε στα παραπάνω, αλλά λειτούργησε ως κοινός προβοκάτορας, ακολουθώντας την πάγια τακτική του προδοτικού ανθελληνικού κόμματος του οποίου προΐσταται. Τα όσα καταγγέλλει ο πλοίαρχος του «Challenger II» Γιώργος Κλώντζας, είναι πολύ σοβαρά. Ο Έλληνας ναυτικός, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο σκάφος του (εισροή υδάτων) και ζήτησε να ελλιμενιστεί, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματός του. Η κυπριακή κυβέρνηση του το απαγόρευσε και εμμέσως τον πίεσε να ελλιμενιστεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, κάτι που φυσικά ο κ. Κλώντζας αρνήθηκε να κάνει, καθώς αντιλήφθηκε την παγίδα του Χριστόφια (ο οποίος έψαχνε τρόπο να διασύρει την ανθρωπιστική προσπάθεια υπέρ του λαού της Παλαιστίνης). Μετεπιβίβασε όμως τον κόσμο που μετέφερε σε τουρκικό πλοίο και κατευθύνθηκε προς τη Λεμεσό, για να βγάλει το σκάφος σε ναυπηγείο. Εκεί τον ταλαιπώρησε πάλι το κυπριακό Λιμενικό, που του σύστησε, ενώ είχε πρόβλημα, να κατευθυνθεί... προς την Κρήτη!
Τα προβλήματα που δημιούργησε η προδοτική κυβέρνηση της Λευκωσίας στο ελληνικό πλοίο «Σφενδόνη», ήταν συνεχή και συστηματικά. Ο Χριστόφιας προσπάθησε να εμποδίσει την επιβίβαση επιβατών στο ελληνικό πλοίο στα διεθνή ύδατα, απαγορεύοντας τον απόπλου του σκάφους που θα τους μετέφερε στα ανοιχτά. Μάλιστα, το Λιμενικό της Κύπρου επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο (πάνω από το οποίο πετούσε συνεχώς ελικόπτερο της κυπριακής αστυνομίας) και να το ελέγξει και όταν ο πλοίαρχος αρνήθηκε, τον διέταξαν να βγει εκτός κυπριακών χωρικών υδάτων. Από την άλλη, όσοι είχαν σκοπό να επιβιβαστούν στο ελληνικό πλοίο από την Κύπρο, ήταν συνεχώς υπό ασφυκτική παρακολούθηση από ασφαλίτες και πραιτοριανούς του Χριστόφια, που προσπαθούσαν να ματαιώσουν κάθε προσπάθειά τους να βρουν πλωτό μέσο για να φτάσουν στο στολίσκο.
Ο «επαναστάτης» Κύπριος πρόεδρος, το ανδρείκελο αυτό της Νέας Τάξης, αποφάσισε να συνταχθεί με αυτούς που εδώ και σχεδόν τρία χρόνια καταδικάζουν 1,5 εκ. Παλαιστίνιους στη μαρτυρική Γάζα, στην πείνα και στο θάνατο, στερώντας τους τρόφιμα, φάρμακα, ακόμα και παιχνίδια για τα παιδιά. Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου