Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Επτά Τούρκοι νεκροί από επίθεση Κούρδων - H τουρκική Αεροπορία βομβαρδίζει το ΡΚΚ στο ΙράκΘέσεις Κούρδων ανταρτών του PKK στο βόρειο Ιράκ βομβάρδισε νωρίς σήμερα το πρωί η τουρκική Αεροπορία, έπειτα από επίθεση εναντίον θέσης του τουρκικού Στρατού στα σύνορα ανάμεσα στις δύο χώρες.
 Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή», επτά Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση των Κούρδων ανταρτών, στην περιοχή Γκεντίκτεπε, κοντά στην πόλη Σεμντινλί, στη μεθόριο ανάμεσα στην Τουρκία, το Ιράν και το Ιράν. Οι Κούρδοι Μαχητές του ΡΚΚ επιτέθηκαν σε στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή Gediktepe μεταξύ των χωριών Tekeli, Günyazı και Ortaklar της πόλης του Şemdinli στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ.(CNNTURK).Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι απώλειες των Κούρδων Μαχητών του PKK είναι 12 τραυματίες.


Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF NEWS AGENCY αναφέρει οτι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στο Semdinli και στο Χακάρι ενω μονάδες του τουρκικού στρατού αναπτύσονται στην περιοχή και ξεκίνησαν επιχειρήσεις με την χρήση πυροβολικού και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου