Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΛΑΘΡΟ-ΝΕΑ.

 Αλλοδαπός την χτύπησε για να την ληστέψει

Στιγμές αγωνίας έζησε μία γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα.

Λίγα λεπτά μετά τις 01:00, και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στην οδό Σπετσών 6, ένας άλλοδαπός την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού της άρπαξε την τσάντα, μέσα στην οποία υπήρχαν 40 ευρώ.


Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο και να τραυματιστεί ελαφρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Σπείρα αλλοδαπών διέπραξε 37 διαρρήξεις στον Ωρωπό

Στην εξάρθρωση σπείρας που είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα στην περιοχή του Ωρωπού προχώρησε η αστυνομία.

Έξι άτομα συνελήφθησαν, πρόκειται για τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανούς, ενώ αναζητείται ένα ακόμη μέλος της σπείρας, πολωνικής καταγωγής.


Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα, οι δράστες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 37 διαρρήξεις, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσαν στη μαύρη αγορά.

Μεταξύ άλλων, η σπείρα είχε «χτυπήσει» μεσιτικό γραφείο, λούνα παρκ, φυτώριο και καφετέριες.

Αναμένονται ανακοινώσεις της αστυνομίας εντός της ημέρας.


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αλλοδαπών διακίνησης λαθρομεταναστών

Στη σύλληψη τριών ατόμων, που εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών από ασιατικές χώρες στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Αττικής.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα. Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί και ένας Ινδός, αλλά και 24 αλλοδαποί, οι οποίοι κρατούνταν όμηροι από τους δράστες σε διαμέρισμα στη Νέα Πέραμο.


Απειλώντας ότι θα τους σκοτώσουν, οι συλληφθέντες εκβίαζαν τους συγγενείς των μεταναστών και τους εξανάγκαζαν να καταβάλλουν λύτρα προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για παράβαση του Ν. «περί οργανωμένου εγκλήματος», «αρπαγή κατά συναυτουργία», «προώθηση παράνομων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας», και Ν. «περί αλλοδαπών».

ΑΠΟ http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου