Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝ 19ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ- ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΟΡΚ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανθρωποκτονία με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος 19χρονου.

Ως δράστες της ανθρωποκτονίας, συνελήφθησαν σήμερα δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης, (3) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 19 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία» και «Ληστεία κατά συναυτουργία».

Υπενθυμίζεται ότι, την 19-05-2010 και ώρα 21:05, στη συμβολή των οδών Αγίου Στυλιανού και Ψαρρών (περιοχή ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ), οι τρεις συλληφθέντες επιτέθηκαν στο θύμα και με τη χρήση σωματικής βίας (γρονθοκοπήματα, λακτίσματα, κτλ), του αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι και ένα ρολόι χειρός.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και το πορτοφόλι του θύματος.
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου