Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

20 Οι Νεκροί Τούρκοι στρατιώτες στο Semdinli


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF NEWS AGENCY οι απώλειες του τουρκικού στρατού απο την επίθεση των Κούρδων Μαχητών του HPG σε στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή Gediktepe μεταξύ των χωριών Tekeli, Günyazı και Ortaklar της πόλης του Şemdinli στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ ανέρχονται σε 20 νεκρούς και 19 τραυματίες.


Αναφέρει χαρακτηριστικά το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι πληροφορίες που προέρχονται από επίσημες πηγές του τουρκικού στρατού για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών είναι πλασματικές.

Αναφέρει επίσης το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF NEWS AGENCY ότι 8 ελικόπτερα του τουρκικού στρατού χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά των νεκρών και των τραυματιών, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και κατά την διάρκεια της οι Τούρκοι στρατιώτες εγκατέλειψαν τις θέσεις τους.

Αυτό που επισημαίνει το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF NEWS AGENCY είναι οτι οι πληροφορίες του προέρχονται απο έμπειρους δημοσιογράφους οι οποίοι και τις συνέλεξαν απο τον τόπο της σύγκρουσης. Οι τουρκικές πηγές ισχυρίζονται οτι οι πληροφορίες τους βασίζονται σε καταγραφές των UAV.Παραθέτουμε δημοσίευμα της εφημερίδας todayszaman και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου