Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ...

Σύλληψη στα Τρίκαλα 30χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις καταστημάτων 

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνελήφθηκε 30χρονος αλλοδαπός κάτοικος Τρικάλων μετά την διάρρηξη σε μίνι-μάρκετ της πόλης από το οποίο αφαίρεσε τσιγάρα αξίας 500 ευρώ και προκάλεσε φθορές αξίας 300 ευρώ.

Από την προανάκριση, προέκυψε πως ο 30χρονος είναι ο δράστης άλλων τριών κλοπών που σημειώθηκαν στις 8 Ιουνίου σε καταστήματα της πόλης με «λεία» χρηματικά ποσά.

Ο 30χρονος, είχε απασχολήσει και το παρελθόν την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για ποινικά αδικήματα.


Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Τη σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στις Μοίρες Ηρακλείου και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες πριν τη σύλληψή τους, είχαν μεταβεί σε κατάστημα αθλητικών όπου αγόρασαν διάφορα είδη, συνολικής αξίας 30 ευρώ, διαθέτοντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100) ευρώ.

Νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να αγοράσουν προϊόντα από σούπερ μάρκετ με πλαστό χαρτονόμισμα, χωρίς επιτυχία, καθώς ο 34χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό.


ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ!

Ο 14χρονος, μαζί με άλλους δύο πιτσιρικάδες είχαν ρημάξει την περιοχή στις κλοπές !

Κι όμως! Ο αρχηγός της συμμορίας που δε δίστασε να διαρρήξει ακόμα και τα ΚΑΠΗ (!) της περιοχής, είναι μόλις 14 ετων!
Είναι ο άνθρωπος που συντόνιζε όλες τις διαρρήξεις και επέλεγε τους στόχους! Μαζί με τους άλλους δύο, ένα 16χρονο (!) και έναν 22χρονο έκλεψαν το τελευταίο διάστημα εκτός από τα ΚΑΠΗ, μια καφετέρια απ' όπου άρπαξαν 2000 ευρώ, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων αλλά και ένα κομμωτήριο της πόλης.

Αυτό το τελευταίο τους χτύπημα στο κομμωτήριο, ήταν και αυτό που τους πρόδωσε...
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη που άφησε πίσω της η συμμορία και την εντόπισε. Φυσικά, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με "γκουρού" απ' τα σκοτεινά μονοπάτια του εγκλήματος αλλά... με αμούστακα παιδιά!
Και οι τρεις ανήλικοι, που είναι αλλοδαποί, συνελήφθησαν και η υπόθεση παίρνει πια το δρόμο της δικαιοσύνης...



Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας αλβανού στην Καρδίτσα


Ένας 25χρονος Αλβανός ήταν ο ένας εκ των δραστών της δολοφονίας 34χρονου ομοεθνούς του, που βρέθηκε νεκρός, στις 17 Μαΐου, μέσα στο αυτοκίνητό του, στο κέντρο της Καρδίτσας.

Ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αυτός βγήκε και σκότωσε..!!!!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 25χρονος, με τη βοήθεια συνεργών του, γρονθοκόπησαν και προκάλεσαν βαριές σωματικές κακώσεις στον 34χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, τον εγκατέλειψαν μέσα στο αυτοκίνητό του, επί του πεζοδρόμου Αλεξοπούλου, στην Καρδίτσα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έμενε στην Καρδίτσα, αμέσως μετά την πράξη του, αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και συνελήφθη, σε νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί, με τραύματα που τού κατάφεραν άγνωστοι με όπλο, στη θωρακική χώρα.

Ο δράστης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, είχε προφυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ, πρόσφατα, αποφυλακίστηκε από το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, υπό τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του, την 1η και 16η εκάστου μηνός, στο Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας και της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα...!! ( δηλαδή τον κρατάμε και μέσα στην Ελλάδα!!)

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου