Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Ξεκόλλησαν το παράθυρo οι αλλοδαποί κρατούμενοι και έγιναν καπνός


ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΚΟΣΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Τρεις αλλοδαποί που ετοιμάζονταν για... απέλαση, ξεκόλλησαν τα κάγκελα από το παράθυρο του κρατητηρίου του αστυνομικού τμήματος του Ν. Κόσμου και διέφυγαν!

Ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός των κρατητηρίων, τέθηκαν διαθεσιμότητα αφού κατηγορούνται για ελευθέρωση κρατουμένων από αμέλεια.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένων.



Σύλληψη Ουκρανού για ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο


Έναν 32χρονο Ουκρανό συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε ληστεία, που είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου σε κοσμηματοπωλείο του Χολαργού.



Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο συλληφθείς και δύο ομοεθνείς του είχαν εισέλθει στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και ακινητοποιώντας τον ιδιοκτήτη με την απειλή όπλου κατάφεραν να αφαιρέσουν από τις προθήκες κοσμήματα και ρολόγια αξίας 90.000 ευρώ.

Στη κατοχή του 32χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Συλλήψεις αλβανών απο την αστυνομία στο Γαλάτσι

Τέσσερα άτομα έπιασε η αστυνομία στο σπίτι που εισέβαλε χτες στο Γαλάτσι.

Οι τέσσερεις συλληφθέντες είναι Αλβανικής καταγωγής και κατηγορούνται για ληστείες.


'Εζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του, απο αλλοδαπούς ληστές.


Αντιμέτωπος με δύο ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι ήρθε ένας άνδρας, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι απο πόρτα που ήταν ανασφάλιστη.

Κρατώντας όπλα στα χέρια τους, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, πήραν χρήματα και κοσμήματα άγνωστης -μέχρι στιγμής - αξίας κι εξαφανίστηκαν.

Σύλληψη 25χρονου αλβανού για βιασμό 17χρονης


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται, το τελευταίο 24ωρο, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται ότι βίασε 17χρονη, την οποία γνώριζε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν, μέχρι στιγμής, γνωστά από την Αστυνομία, το βράδυ της 19ης Ιουνίου, ο 25χρονος, ενώ προσφέρθηκε να μεταφέρει την ανήλικη με ΙΧ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, την οδήγησε στο Σέιχ Σου, όπου και τη βίασε.

Ο δράστης, που ομολόγησε την πράξη του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Εξάρθρωση σπείρας λαθρομεταναστών για ληστείες και κλοπές στην Κορινθία

Για διάπραξη σωρείας ληστειών και κλοπών, στο Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Βραχάτι καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα ένας 22χρονος και δύο 24χρονοι λαθρομετανάστες.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, κινητά τηλέφωνα, ποσότητα χασίς βάρους 2 γραμμαρίων, 22 σπόροι χασίς, ένα πιστόλι ρωσικής προέλευσης, ένας γεμιστήρας, δεκατέσσερα φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο στιλέτο κι ένα ξίφος τύπου Samurai.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι συλληφθέντες με ακόμα έναν συνεργό τους, ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης για σωρεία ληστειών και κλοπών, διέπραξαν πέντε κλοπές σε σπίτια κατά το χρονικό διάστημα από 23 Μαρτίου έως 23 Απρίλη καθώς και μία ληστεία την 24 Απρίλη στο Διμηνιό.

Συμμετοχή στη παράνομη δράση των συλληφθέντων έχει και πέμπτος συνεργός, επίσης λαθρομετανάστης που συνελήφθη στην Αθήνα, διωκόμενος και αυτός με ένταλμα σύλληψης για ληστείες και κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών - διαρρήξεων και ληστειών.


Συνελήφθησαν αλβανοί με 18 κιλά χασίς

Στον Κώτσικα Φιλιατών Θεσπρωτίας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο Αλβανοί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.

Οι δύο μετέφεραν πεζή 4 σάκους με 11 δέματα ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα συνολικού βάρους18,436 κιλών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέως Θεσπρωτίας.

Γεωργιανός κατηγορείται για κλοπή κοσμημάτων

Γεωργιανός υπήκοος, ηλικίας 29 ετών, αναζητείται από την Ασφάλεια Πτολεμαΐδας Κοζάνης με την κατηγορία ότι έκλεψε χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία η κλοπή διαπράχθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα και η αξία των κοσμημάτων φθάνει περίπου τις 4.500 ευρώ.

Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κοζάνης για κλοπές, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του δράστη και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου