Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

"Απόπειρα βιασμού στη Δελφίνα, απο αλβανό"


Σύμφωνα με πληροφορίες από αναγνώστες μας,χθες το απόγευμα στην περιοχή Άγιος Στέφανος Δεσφίνας νεαρός αλβανικής καταγωγής που εργαζόταν σε κτηνοτρόφο της περιοχής επιτέθηκε,πιθανόν με μαχαίρι, σε γυναίκα κάτοικο Δεσφίνας η οποία έκανε πεζοπορία με σκοπό να τη βιάσει.

Το θύμα αντιστάθηκε σθεναρά και μια γυναίκα που περπατούσε στην περιοχή άκουσε τις φωνές και έτρεξε προς βοήθεια. Η παρουσία της γυναίκας και η αντίσταση του θύματος ανάγκασαν τον επίδοξο βιαστή να τραπεί σε φυγή. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και άρχισε η αναζήτηση του δράστη.

Μέχρι στιγμής ο δράστης αναζητείται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναγνώστης σε σχολιό του μας πληροφόρησε ότι αστυνομικός εντόπισε τον δράστη σήμερα το μεσημέρι σε ταξί στην Άμφισσα την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την περιοχή μας και τον συνέλαβε. Ο δράστης προσήχθει στην Α.Δ. Φωκίδας όπου και ομολόγησε."


Απαράδεκτη εικόνα στην παραλία της Πρέβεζας - Αλλοδαποί παράνομοι μικροπωλητές και η μαφία του παραεμπορίου..Κάποιος να επέμβει.


Εικόνα απαράδεκτη είχε την Κυριακή το βράδυ η κεντρική παραλία της Πρέβεζας.

Από την μια άκρη μέχρι την άλλη το κεντρικότερο το ομορφότερο και το πιο πολυσύχναστο ίσος σημείο της πόλης είχε κατακλυστεί από δεκάδες αλλοδαπούς - παράνομους - μικροπωλητές.

Μια εικόνα ανεπίτρεπτη καθώς πολλοί ήταν και εκείνοι που δυσανασχετούσαν με αυτό που έβλεπαν.

Μέχρι τις δέκα το βράδυ πάνω από 20 αλλοδαποί, εξ αφρικής, μικροπωλητές είχαν απλώσει την πραμάτεια τους.

Περπατάς και κινδυνεύεις να πατήσεις κάποιο από τα κουκλάκια και τα παιχνίδια που περιφέρονται στο πλακόστρωτο για να προσελκύσουν τα πιτσιρίκια και να αναγκάσουν τους γονείς να τα αγοράσουν!

Τσάντες, γυαλιά και πολλά άλλα αντικείμενα προς πώληση την στιγμή που και η αγορά της Πρέβεζας στενάζει κάτω από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να αναλάβει την ευθύνη γι' αυτήν την "κατάντια"?

ΣΔΟΕ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΔΗΜΟΣ? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?


Ληστεία αλλοδαπών με λεία 700 ευρώ

Ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Αλικαρνασσού στην περιοχή του Κολωνού.

Άγνωστοι αλλοδαποί δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν την τσάντα μιας γυναίκας, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα αλλά και αντικείμενα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.


Συλλήψεις αλλοδαπών στη Ρόδο

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία της Ιαλυσού στη Ρόδο, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένας αναπτήρας.

Ωστόσο, ερευνάται η συμμετοχή τους για διάπραξη κλοπών - διαρρήξεων σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Ρόδου.

Συνέλαβαν αλλοδαπούς διαρρήκτες

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής δύο αλλοδαπούς άνδρες στα Πατήσια, στην οδό Βικέλα, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Αλλοδαποί άρπαξαν χρυσό σταυρό και αλυσίδα από πεζή

Ένας από τους τέσσερις αλλοδαπούς ληστές που με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από πεζή τον χρυσό σταυρό και την αλυσίδα που φορούσε βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Ο Αφγανός συνελήφθη λίγα λεπτά μετά τις 7:00 στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Φυλής στο κέντρο της Αθήνας.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι συνεργοί του αναζητούνται.


70 ληστείες μόνο στο κέντρο της Αθήνας - Οργιάζουν οι ληστές δρόμου,χτυπούν όποιον βρουν ανεξαρτήτως ηλικίας,εθνικότητας και φύλλου..

70 ληστείες δρόμου μόνο στο κέντρο της Αθήνας

Αυτό είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας από το τμήμα Ομονοίας,στην Αγγλίδα που δέχτηκε επίθεση στο σταθμό του Μεταξουργείου από αλλοδαπό.Επίσης της είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ο δράστης,εφόσον εκκρεμούν πριν από την δικιά της μήνυση,άλλες 70 που έγιναν από Σαββάτο βράδυ προς Κυριακή πρωί..
Όποιος αμφιβάλει ας κάνει τον κόπο να πάρει ένα τηλ.στο τμήμα.

Φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ να αναφέρουν τα ΜΜΕ τον ακριβή αριθμό των ληστειών.Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί,δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Διαβάστε πως έγινε η ληστεία..όπως μας την έστειλε αναγνώστης.

Μπροστά στα μάτια μου έγινε λέμε..Μια κυρία γύρω στα 65 Αγγλίδα πήγαινε στο μετρό του Μεταξουργείου,αλλά πριν φτάσει στις σκάλες πετάχτηκε ένας (μάλλον Αλγερινός) αλλοδαπός και την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με μπουνιά και της άρπαξε την αλυσίδα.Μετά καθώς ήταν πεσμένη κάτω προσπαθούσε να τις πάρει και την τσάντα,τον είδαμε εγώ και ένας φίλος μου και τρέξαμε κατά πάνω του.Αυτός παράτησε την τσάντα και άρχισε να τρέχει. Τον κυνηγήσαμε και εμείς λίγα μέτρα,αλλά καθώς κατάλαβε ότι θα τον φτάναμε πήδηξε σαν κατσίκι μέσα στον δρόμο και παραλίγο να τον χτυπήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.Μόλις πέρασε απέναντι μας έκανε και χειρονομίες ο αληταράςγυναίκα έπαθε σοκ.Και έκλαιγε σαν μικρό παιδί.



από egklimatikotita-allodapwn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου