Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....


ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
Το νόμο στα χέρια του πήρε ιερέας από το Κιλκίς, που στη θέα κλέφτη, ο οποίος, λίγο νωρίτερα, είχε αφαιρέσει τα τάματα των πιστών από εκκλησία της πόλης, συνεπλάκη μαζί του, υποχρεώνοντας τον 40χρονο δράστη να τραπεί, άπραγος, σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα κι έπειτα από αναζητήσεις των τοπικών αστυνομικών αρχών, ο 40χρονος Γεωργιανός- συνελήφθη και οδηγήθηκε στις εισαγγελικές αρχές.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, το περιστατικό σημειώθηκε, χθες, στις 7 το πρωί. Ο δράστης, αφού παραβίασε την πόρτα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Κιλκίς, άρπαξε τα τάματα των πιστών, η αξία των οποίων, σύμφωνα με την Αστυνομία, ανέρχονταν σε 10 χιλιάδες ευρώ.
Για κακή του τύχη, όμως, την ώρα εκείνη, μπήκε στην εκκλησία ο 35χρονος ιερέας του Ιερού Ναού, ο οποίος στη θέα του 40χρονου κλέφτη, όρμησε πάνω του και ακολούθησε πάλη. Ο … "μποξέρ" παπάς κατάφερε να αποσπάσει τα τάματα και ο δράστης εξαφανίστηκε για να εντοπιστεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οπότε και συνελήφθη.

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου