Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΩΝ

"Μαροκινοί διαρρήκτες αυτοκινήτων με μαχαίρι στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου"


Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με τους διαρρήκτες αυτοκινήτων στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Όσοι έχουν αυτοκίνητο καλό είναι να γνωρίζουν ότι εάν το παρκάρουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το βρουν παραβιασμένο.

Οι αλλοδαποί κλέφτες γνωρίζουν καλά ότι είναι ΑΣΥΛΟ και δρουν ανενόχλητοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανεξαρτήτως
κίνησης κόσμου!!!

Χθες το απόγευμα 19:30 πήγαμε με τη γυναίκα μου και το παιδί μας για περπάτημα στο γήπεδο, δίπλα στο δάσος, και παρκάραμε το αυτοκίνητο μπροστά ακριβώς από την είσοδο, όπου δεκάδες περαστικοί, αθλητές, ηλικιωμένοι, οικογένειες με παιδιά έκαναν τη βόλτα τους.

Μετά από 40 λεπτά επιστρέψαμε και δε μπορούσαμε να μπούμε στο αυτοκίνητο. Είχαν παραβιαστεί και οι δύο πόρτες με κατσαβίδι. Περαστικός κάτοικος της περιοχής που μένει απέναντι από το Γήπεδο μας ενημέρωσε ότι πέσαμε θύματα κλοπής από τους δύο γνωστούς μαροκινούς (τους οποίους είχε δει από μακριά και μετά μας τους έδειξε όπου περιφέρονταν μέσα στο χώρο του γηπέδου).

Όλοι το γνωρίζουν τη σημερινή κατάσταση. Μας είπαν και πως δρουν. Ο τρόπος που ενεργούν είναι ο εξής. Ο ένας κρατά τσίλιες και ειδοποιεί το συνεργό του με το κινητό. Μόλις χαλαρώσει η κίνηση μπροστά από το παρκινγκ εμφανίζεται ο δεύτερος και παραβιάζει το αυτοκίνητο παίρνοντας ότι βρει. Όταν κάποιος περαστικός βρεθεί κοντά απομακρύνονται αμέσως. Το φαινόμενο είναι πια καθημερινό – δεν τους πτοεί τίποτα. Όποιος θέλει μπορεί να κάτσει κάποιο απόγευμα λίγο ποιο μακριά από τα παρκινγκ για να παρατηρήσει τη δράση τους!

Συζητήσαμε και με άλλους και μας επιβεβαίωσαν τη σημερινή κατάσταση, όπως επίσης και για έναν επικίνδυνο ψηλό αλλοδαπό ο οποίος ληστεύει κυρίως γυναίκες. Μας είπαν ότι λόγω του ασύλου δεν επιτρέπεται να εισέλθει αστυνομική δύναμη και να τους συλλάβει. Φαίνεται ότι το άσυλο καλά κρατεί δημιουργώντας ΓΚΕΤΟ στους χώρους της ΓΝΩΣΗΣ. Αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι συνένοχοι που πραγματικά το θέλουν (εκτός φυσικά των κακοποιών στοιχείων) και για ποιους πραγματικά σκοπούς συντηρείται! Μια μικρή διέξοδο έχουμε… να περπατήσουμε κοντά σε δέντρα… να την κόψουμε και αυτή;

Μάλλον θα πρέπει να βιαστεί η κόρη του Πρύτανη ή να απαχθεί το παιδί τους για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος του παραλογισμού (το οποίο είναι σύνηθες φαινόμενο για το Ελληνικό Τριτοκοσμικό Κράτος) ή τυχόν ύποπτη σκοπιμότητα. Εύχομαι να μη γίνει κάτι από όλα αυτά και κάποια ημέρα να βρεθεί κάποιος λογικός πολιτικός να πράξει αυτό που κάθε πολίτης επιθυμεί, να δείξει έμπρακτα ότι έχει την πρόθεση να εξασφαλίσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα του.

Μέχρι τότε απλά να προσέχουν όσοι παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στην Πανεπιστημιούπολη. ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ… ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Αλβανοί λήστεψαν 29 χρονη έγκυο Αλβανίδα μέσα στο σπίτι της στα Αρφαρά


Την επίθεση δύο ομοεθνών της δέχθηκε μια 29χρονη έγκυος Αλβανικής υπηκοότητας, μέσα στο σπίτι της, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σπερχογείας του Δήμου Καλαμάτας.

Οι δύο Αλβανοί, το πρωί της Δευτέρας μπήκαν στο σπίτι της 29χρονης και αφού την απείλησαν με μαχαίρι, την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και την έδεσαν χειροπόδαρα, της αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με 200 ευρώ, δύο δακτυλίδια κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η παθούσα διακομίστηκε και νοσηλεύεται προληπτικά στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείο Καλαμάτας



ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Αλβανίδα εξέδιδε με τη βία 19χρονη ομοεθνή της!

Στις 12.00΄ χθες,στην Ηγουμενίτσα,αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν μία 32χρονη Αλβανίδα,η οποία κατακρατούσε στο σπίτι της 19χρονη ομοεθνή της και με ...άσκηση σωματικής βίας και συνεχή χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.




Αλλοδαποί τσαντάκηδες στην Πάτρα

Πριν από λίγα λεπτά αλλοδαποί τσαντακηδες χτύπησαν σε κεντρικό σημείο της πόλης και επιτέθηκαν σε νεαρή κοπέλα.

Αργότερα επέστρεψαν κ επιτέθηκαν με πέτρες σε σπίτι από το οποίο βγήκε νεαρός ανδρασ να βοηθήσει την άμοιρη κοπέλα που έπεσε θύμα ληστείας.η αστυνομία απούσα...



Απόδραση αλβανού κρατουμένου μέσα από το ανακριτικό γραφείο


Μέσα από το ανακριτικό γραφείο, όπου είχε μεταχθεί από τη δικαστική φυλακή Κορυδαλλού, κατάφερε να αποδράσει το πρωί, 22χρονος Αλβανός κρατούμενος.

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης στο γραφείο του ανακριτή δεν είχαν εισέλθει οι συνοδοί αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να διαφύγει ο 22χρονος από το παράθυρο του γραφείου.

Ανανέωση :
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κολωνού και οι τρεις (3) εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, κατάφεραν και τον εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.



Βούλγαρος χτύπησε το παιδί του και το παράτησε στο πεζοδρόμιο


Συνελήφθη 27χρονος Βούλγαρος, καθώς όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, προξένησε σωματικές βλάβες στο μόλις ενός έτους παιδί του και κατόπιν το εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο στην περιοχή της Σούδας, με συνέπεια το βρέφος να εκτεθεί σε άμεσο κίνδυνο.

Ο 27χρονος αλλοδαπός έχει κατ' επανάληψη απασχολήσει τις Αρχές, δημιουργώντας φασαρίες, ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Ήδη, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ενώ δραστηριοποιούνται και οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σούδας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου