Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Kαταστροφές στις στρατηγικές υποδομές στη Κύπρο λόγω της έκρηξης

Καταστροφές στις στρατηγικές τους υποδομές υπέστησαν τρεις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, λόγω της φονικής έκρηξης στην Λεμεσό. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός σταθμός στην περιοχή του Βασιλικού έχει καταστραφεί τελείως και δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι μονάδες αφαλάτωσης, προκειμένου να στείλουν νερό σε Λευκωσία, Λάρνακα και στην ευρύτερη περιοχή της Αμμοχόστου.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Υδάτων Κύπρου, Σοφοκλή Αλετράρη,οι τρείς πόλεις θα έχουν περικοπές στην υδροδότηση ενώ επείγουσα ανακοίνωση ενημερώνει τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό.


Ο κ. Αλετράρης, μιλώντας στη zougla.gr, αναφέρει πως το πρόβλημα της υδροδότησης μπορεί να διαρκέσει από εβδομάδες μέχρι και μήνες και ότι όλα εξαρτώνται από το πότε θα επισκευαστεί ο σταθμός ηλεκτροδότησης του Βασιλικού.

Παράλληλα και ο Διευθυντής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου,κ.Χάρης Θράσου, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι γίνονται πολλές προσπάθειες προκειμένου να δοθεί ρεύμα στις μονάδες αφαλάτωσης για να υδροδοτηθούν έστω και λίγο οι τρεις πόλεις.

Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου